rujytska
rujytska
Эксперт
Отзывы rujytska
Комментарии rujytska
Получено лайков
49 Like
rujytska

Смачнюще тестування від Dr. Oetker

Дякую порталу naprobu.ua та Dr. Oetker за можливість бути еспертом в такому смачному тестуванні.

Я в захваті!!! Із цією продукцією все готується швидко, просто, красиво та надзвичайно смачно.
Цей набір для тестування виявився дуже актуальним, адже сезон консервації в самому розпалі і желфікс став дуже в нагоді. А із желе та збитим десертом вийшли легкі літні десерти.

Ще раз переконалась, що продукція від Dr. Oetker є якісною, легкою в використанні та смачною.
Однозначно ця продукція повинна бути на вашій кухні.?
У отзыва 3 комментария
rujytska

Желе для торта безколірне

Літом дуже люблю готувати різні десерти з ягодами та фруктами, щось легке та освіжаюче. Саме желе завжди стає в пригоді для створення таких смаколиків.
Сьогодні приготувала міні чізкейки у пісочній тарталетці з нектарином та чорницею?.

Отож, рецепт:
Пісочне тісто
-250 гр муки
-110 гр холодного вершкового масла
-65 гр цукрової пудри
-щіпка солі
-1 яйце
Муку та масло подрібнюємо ножем. Потім додаємо цукор, сіль та яйце і замішуємо тісто. Ставимо у холодильник на 1-2 год. Розкачуємо тісто та вистеляємо формочки для тарталеток. Всередину викладаємо груз(наприклад сухий горох чи квасолю). Випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 180 град 10 хв з грузом і потім ще без грузу до рум'яності.

Сирна маса:
-300 гр сиру кисломолочного
-50 мл вершків
-50 гр цукрової пудри
-50 мл молока
-1 ч.л. желатину
Перемелюємо сир в м'ясорубці або блендері, додаємо вершки та цукор. Доводимо до кипятіння молоко і знявши з вогню додаємо до нього набухший желатин. Додаємо до молока з желатином 2 ложки сирної маси і перемішуємо вінчиком. Потім молоко з желатином додаємо до решти сирної маси і ретельно збиваємо вінчиком.

Розчиняємо безбарвне желе для торта від Dr. Oetker так, як написано на упаковці: розводимо вміст пакетика з 2 ст. л. цукру та заливаємо 250 мл води.

Збираємо наш міні чізкейк?
На дно тарталетки я виклала 1 ч.л. абрикосового варення, потім сирну масу. Зверху викладаємо нектарин та чорницю і акуратно заливаємо желе. Ставимо все в холодильник на декілька годин і потім можемо насолоджуватись смачним літнім десертом)

Безбарвне желе мені сподобалось, має дуже апетитний вигляд та на смак воно нейтральне ( добре, що не перебиває смак фруктів та ягід, а лише підкреслює його) Є лише один нюанс - із желе потрібно дуже швидко працювати, поки воно не починає застигати. Проте, коли починаєш прикрашати желе, то все швидко схоплюється і нікуди не втікає) Фрукти із цим желе виглядають природньо, не темніють, не підсихають і мають приємний блиск. Обов'язково спробую і з іншими фруктами та ягодами.
У отзыва 1 комментарий
rujytska

Збитий десерт від Dr. Oetker

Вперше спробувала готувати із збитим десертом від Dr. Oetker. Все вийшло надзвичайно швидко, легко і смачно!!!?

А приготувала я - вишневий трайфл???
Рецепт
Шоколадний бісквіт
-3 яйця
-120 гр цукру
-90 гр муки
-20 гр какао
-1 ч.л. розпушувача
-щіпку солі
-60 мл молока
-40 мл олії
Взбиваємо білки з цукром, потім додаємо жовтки. Просіюємо усі сухі інгрідієнти та додаємо до тіста. Вимішуємо усе та вливаємо молоко і олію. На низьких оборотах взбиваємо бісквіт, виливаємо на форму та випікаємо при 180 град до готовності (приблизно 20 хв).

Крем:
-150 мл холодного пастеризованого молока
- 1 пакетик збитого десерту від Dr. Oetket
Виливаємо молоко і додаємо суху суміш та взбиваємо усе 3-4 хв.

Вишневий конфітюр:
-300 гр вишні без кісточок
-3 ст. л. цукру
-50 мл коньяку
-10 гр крохмалю
Вишню з цукром ставимо на вогонь і чекаємо поки цукор розтане та вишня дасть сік. Розводимо крохмаль з невеликою кількістю води та додаємо до вишні. Розмішуємо усе до загустівання.

Збираємо десерт:
Крем ➡️ шоколадний бісквіт(розрізаний на маленькі шматочки) ➡️ вишневий конфітюр ➡️ крем ➡️ бісквіт ➡️ вишня ➡️ крем
Зверху прикрашаємо подрібненим бісквітом та вишнею, додаємо м'яту. Ставимо у холодильник на 1-2 год і потім насолоджуємось неймовірно смачним десертом. У мене вийшло 4 порції.

Збитий десерт мені сподобався, але як самостійний продукт його не хотіла дегустувати, вирішила додати як складову десерту у стакані. Виглядає він як збиті вершки з цукром, а на смак і запах як морозиво пломбір, не надто солодкий. Сподобалось те, що дуже легко з ним працювати, але самого крему виходить не дуже багато (приблизно 300 мл). Як крем для торту трішки буде мало, потрібно 2-3 пакетики. Але як швидкий спосіб зробити смачні десерти чи додати у каву - однозначно так. Я чомусь звикла робити класичні креми, але можливо хтось хоче зробити все набагато швидше та простіше - тоді цей продукт для вас.
У отзыва 8 комментариев
rujytska

Полунично-м'ятне варення з желфіксом 2:1

Сьогодні вперше спробувала готувати варення із желфіксом, бо до цього готувала лише по класичних рецептах, приготування яких займало чимало часу. А тут усе так просто і легко. У мене на все пішло близько 20-30 хв. Зараз для господинь у яких обмаль часу на кухні - желфікс від Dr. Oetker справжня знахідка. Як я раніше не пробувала з ним готувати?

Експеримент мій розпочався із варення з полуниці та м'яти?
Рецепт:
-2 кг полуниці
-2 пучка м'яти
-200 мл води
-2 пакетики желфікс 2:1 Dr. Oetker
-1 кг цукру
-15 гр лимонної кислоти
Приготування:
Полуниці, м'яту та воду покласти в каструлю. Довести до кипіння, та варити на середньому вогні 5-7 хвилин. Зняти варення з вогню, вийняти з каструлі м'яту, висипати желфікс 2:1 та перемішати, потім додати цукор та лимонну кислоту. Усе добре перемішати та поставити каструлю на маленький вогонь. Довести до кипіння та варити ще 5-10 хв до загустіння. Варення з полуниці розлити по стерилізованих банках.
У мене з 2 кг полуниці вийшло 5 банок по 0,5 л, 1 - 0,3 л та 1 - 0,1 л.

Варення вийшло дуже смачне та освіжаюче, в міру солодке з відмінною консистенцією та кольором. А смак полуничного варення з підрум'яненим тостом - це щось неймовірне.
Тепер із желфіксом заготівля варення стає швидкою, смачною та надзвичайно простою.
P. S. Варення вийшло настільки смачним, що однієї баночки уже немає)?
У отзыва 5 комментариев
rujytska

Отримала посилку від Dr. Oetker

Сьогодні, нарешті, і я отримала посилочку від Dr. Oetker. Дякую за можливість бути теж експертом і спробувати щось нове для себе та своєї сім'ї. Все було запаковано у велику коробку, а всередині чекав ще й сюрприз (окрім продукції на тестування) - наклейки, лляна нитка та папір для красивого пакування вареннячка. Тепер залишається лише розпочати сезон консервації та заготівлі смаколиків на зиму. Також хочеться спробувати приготувати десерти із збитого десерту та желе для торта.
Знаю точно із продукцією від Dr. Oetker вийде багато смакоти?
У отзыва 0 комментариев