Violetta_S
Violetta_S
Эксперт - Блогер
Отзывы Violetta_S
Комментарии Violetta_S
Получено лайков
20 Like
Violetta_S

Закінчення тестування

Вдячна ТМ Яготинське та сайту на пробу за можливість спробувати щось новеньке. Давно вже купую малечі різну продукцію цієї торгової марки і завжди задоволена нею: якісно, безпечно, зроблено в Україні. В умовах війни і постійного стресу важливо слідкувати за якістю продуктів для малечі. В Яготинське для дітей я впевнена на 100%! Цікавий досвід, алергії і побічних ефектів в дитини не виявила. Серед фаворитів рисова та гречана кашка.
У отзыва 0 комментариев
Violetta_S

Яготинське для дітей. Точно каша?

Отримали посилочку і відразу ж розпочали тестування. Для початку я ознайомилась зі складом кожної каші і була ним трішки засмучена. Мені складно назвати кашою де в складі присутні 3% борошна рисового, пшеничного і гречаного відповідно. По суті це просто рідке молоко. Засмутив і той факт, що в способі приготування рекомендується підігріти даний продукт до температури 20-22 градуси, що унеможливлює брати кашу з собою і для чого тоді там трубочка.. не дуже зручно. Дитині сподобалась рисова «каша», але я не впевнена щодо щоденного вживання даного продукту.
У отзыва 7 комментариев
Violetta_S

Отримали посилку

Вчора вже отримала посилку, будемо тестувати! Дякую за можливість познайомитись з новими продуктами) Приємно отримати і для себе подарунок - блокнот.
У отзыва 2 комментария
Violetta_S

Чекаємо посилку

Дуже рада, що потрапили в список учасників! З нетерпінням чекаємо з малечею на посилку. На сніданок завжди готую і кашки. Цікаво як відреагує на вже готову та ще й з соломинкою! Їх потрібно розігрівати чи краще вживати холодною, кімнатної температури? Не зустрічала таких в магазинах.
У отзыва 4 комментариев
Violetta_S

Хорошая продукция

Уже не первый год знакома с продукцией Vichy. Очень нравится и склад, и ее действие. Хотелось бы принять участие в данном тестировании))) Всем удачи! ;)
У отзыва 5 комментариев