alina.paliy.69
alina.paliy.69
Новичок
Отзывы alina.paliy.69
Комментарии alina.paliy.69
Получено лайков
2 Like
alina.paliy.69

Тестування

Дуже люблю цю фірму! Маю туш та гель для вмивання. Ціна-якість просто бомба! Дуже б хотіла стати однією з тих щасливих дівчат, кому приїде така бьюті коробочка! Доречі чула ну дуже багато позитивних відгук про тональний крем, як на сайтах косметики так і від блогера Osia! А вона поганого не порадить). Хотіла придбати й собі коли закінчиться мій тональний, а тут тестування!! Тримаю кулачки та надіюсь на удачу) А фірма Eveline це любов))
У отзыва 2 комментария
alina.paliy.69
Дуже цікаве тестування.Я завжди обираю собі засоби по догляду за шкірою зсилаючись на відгуки людей.Найчастіше купую в інтернет магазині.Або ж коли купую в косметичних магазинах,то обов'язково дізнаюсь відгуки про той продукт,що мене зацікавив.В мене суха та чутлива шкіра,підібрати щось не так вже й легко.Найчастіше моїй шкірі мало зволоження,та й шкіра навколо очей не дуже радує..це в моїх то майже 23! Про марку Біокон чула,але чомусь ще не наважилась щось купувати з цієї продукції.Можливо десь закрадається до думка що українське виробництво не таке вже й супер.Мої засоби по догляду скоро потрібно буде обновляти,тому можливо,якщо удача буде до мене прихильна,я спробую нову для себе марку.Хочеться щось нового,не старого і заїждженого як у мене.Можливо мені сподобається і у мене будуть нові фаворити.Удачі всім та мені!
У отзыва 1 комментарий
alina.paliy.69
Ще раз хочу подякувати за можливість тестування продукції Hame.Ми з сином залишились задоволені,і обрали для себе те що,нам сподобалось найбільше.Повторюсь ще раз,це фруктові пюре з додавання сиру.Малюк їх їв з величезним задоволенням.Відгуки на сайті ROZETKA я залишила під ніком Alina Paliy.Надіюсь вони комусь допоможуть.Буду рада ще приймати участь у тестуваннях сайту NA-PROBY та залишати інформативні відгуки.
У отзыва 0 комментариев
alina.paliy.69
Так,це буде справді неймовірне тестування! Звичайно,що дуже хотілося б побачити себе у списку 10 щасливчиків.Наша пральна машина вже ремонтувалась багато разів,та й працює не так як потрібно(особливий підхід потрібен),а з двома маленькими дітьми прання щодня багато,варто лише семимісячному малюку з'їсти бублика і весь наш наряд прямує в корзину для білизни.Тому прання вистачає,а от машинку пральну вже шкода...Надіюсь,що наша молода,але велика сім'я зможе якісно оцінити таку незамінну мамину помічницю.Схрестила пальчики і чекаю результатів.P.S. Якщо що,то в чоловіка 28.10 день народження..непоганий був би подарунок!Та що там непоганий,просто уххх!
У отзыва 1 комментарий
alina.paliy.69
Ну що ж,ми з сином спробували вже всі пюре,які нам подарували Na-Proby.com Отже,з фаворитів хочу виділити пюре з додаванням творогу.Ми їли фруктові пюре,але з сиром вперше спробували і сину вони довподоби.Тому з впевненістю можу сказати,що ЇХ ми будемо купувати і надалі.Інші фруктові пюре смачні,але як на мене занадто солодкі,я стараюсь не давати такого солодкого дитині.Ну солодкі окрім чорносливу,для мене він дуже кислий,і малюк теж його не оцінив.Далі м'ясні пюре.Так ми їх і не навчились їсти,плюємось і все..Спробую дати пізніше ще раз,але зараз і нас з ними дружби не вийшло,шкода...Хочу сказати велике дякую Вам за можливість такої дегустації,тепер я знаю що моєму малюку варто купувати,а на що не варто витрачати гроші.Тому скажу з впевненістю HAME,тепер поселиться в нашому домашньому раціоні,хоча не у всьому складі.
У отзыва 2 комментария