ramalama
ramalama
Знаток
Отзывы ramalama
Комментарии ramalama
Получено лайков
11 Like
ramalama

Мільйони лайків для Гурме

Наприкінці тестування на додаток до попереднього відгуку скажу, шо Соуси Де-Люкс - це наша нова безумовна любов. Для моїх котів цей соус наче рідке золото. Іноді здається, що можуть й руку відцапати, якщо занадто повільно баночку відкрівати буду. Вже бачили їх на поличках наших магазинів та зробили собі невиличкий запас.
У отзыва 0 комментариев
ramalama

Гурмани vs Гурме. Раунд перший.

Вчора ввечері отримали свою довгоочікувану посилку від @naprobu, отож розпочинаємо тестування! Через пару годин на свій дебютний бій у мідлвейті вийшов паштет з тунцем. Глядачі не встигли навіть зробити ставки, як брати-коти відправили суперника у нокаут. Але команда кормів Гурме вимагає реваншу! Коментар переможців: а він точно був середньої вагової категорії? Ну не знааааємо, щось дуже маленький... Та ми безсумнівно не проти зустрітися з ним ще пару-трійку разів! Коментар рефері: вигляд, консистенція та запах паштету – найприємніші. Швидкість поїдання – вражаюча. Упаковка – супер вишукана. Хотілося б ще більш детальну інформацію щодо складу (із відсотковім співвідношенням).
У отзыва 0 комментариев
ramalama

трошки сумуємо...

щось очікування дуже затяглося... хоча «за планом» нової пошти ще вчора повинні були отримати. хочеться вже поповнити ряди повноцінних тестувальників. сподіваємося хоча б наприкінці дня отрмимати гарну звісточку.
У отзыва 3 комментария
ramalama

на стааааарт, ууууууувага, руш!

отримали свій заповітний номерок. до зустрічі з пакуванням залишилося 10...9...8...7...6...
У отзыва 0 комментариев
ramalama

Питання щодо списків

підкажіть, будь-ласочка, чи буде якесь повідомлення, що списки вже остаточні?
У отзыва 1 комментарий