Всім привіт! Взяла невеличку паузу у тестуванні, через домашні клопоти та роботу.....тому декілька днів не заходила на портал! Що ж, нарешті закінчила дегустацію усіх смаків гарячого шоколаду, тому можу зробити остаточний висновок та обрати фаворита серед смаків! Гарячий шоколад зі смаком лісового горіха є більш ароматнішим, та немає більш різкого присмаку, такого як у смаку рома, але все ж таки відчувається смак какао. Десь в одному із відгуків прочитала, що краще додавати суху суміш уже в кипляче молоко, тоді не утворюються грудочки. Вирішила саме так зробити, але не робіть більше так, тому що таким способом навпаки утворюються ще більші грудочки. Краще зробити так як радять на упаковці, насипте суху суміш у каструльку, влийте трішки молоко, розмішати все добре і помішуючи влити поступово решту молока. І ще якщо ляти молока більше ніж вказано на упаковці, то шоколад уже виходить не такий густий.....і шоколадом це уже важко назвати.....але єдиний плюс у цьому, що напій виходить не такий солодкий як при додаванні 150 мл молока
Отже моїм фаворитом серед трьох смаків є гарячий шоколад зі смаком лісового горіха!!!! Дякую Dr. Oetker що дав мені протестувати гарячий шоколад!