Natalis5
Natalis5
Новичок
Отзывы Natalis5
Комментарии Natalis5
Получено лайков
0 Like
Natalis5
З нетерпінням чекаю результатів!!! Хотілось би протестувати варильну поверхню! Готую кожен день, крім того на вихідних, як каже чоловік, у мене "шалена кухня"))) Маю сина-студента, який навчається в іншому місті, і приходиться готувати йому на тиждень, багато, і всього, та ще й одночасно. Функції поверхні такі заманливі!!!! Так можна десь відволіктись, помити посуд чи ще щось- і щось пригорить, збіжить...... Удачі всім!!!!!
У отзыва 1 комментарий
Natalis5
Користуюсь цією зубною пастою вже 10 днів. Має приємний рожевий колір.Має специфічний солонуватий присмак,ніби сода, який мені спочатку не дуже сподобався, але до нього швидко звикаєш. Паста дуже економна, треба її зовсім трішки, що дуже приємно і радує. Після чищення зуби гарно почищені і, що найголовніше, ясна не кровоточать. Хоча спочатку якщо застосовувати пасту в період запалення ясен - можлива алергічна реакція ясен на активні компоненти пасти. Подружилась з нею з другого разу, спочатку при використанні пекли ясна і ротова порожнина, потім пройшло. А от зубна щітка з м"якою щетиною Paradontax щітка взагалі крута!Ніколи не користувалась м"якими щітками, думала, що ними нормально зуби не почистиш. Але оцінила її, класно чистить зуби та не травмує ясна, та й дуже зручно користуватись нею. Раджу спробувати зубну пасту та щітку ПАРОДОНТАКС КОМПЛЕКСНИЙ ЗАХИСТ ЕКСТРА СВІЖІСТЬ. Для догляду за порожниною рота та зубами і яснами, але мабуть не в період загострення хвороб ясен, тоді як на мене краще використовувати просто лікувальну лінійку зубних паст, так як може бути подразнення ясен. Хоча все індивідуально.
У отзыва 1 комментарий
Natalis5
Доброго дня! Як писала вже раніше, спочатку паста сподобалась, а з другого дня використання почали боліти і ніби стиратись ясна, пекли в процесі чистки, що не могла користуватися цією пастою кілька днів. Потім, все-таки, спробувала знову. На цей раз вже не було болючості ясен. Цікаво, чи це тільки в мене так? Хоча ніколи ніяких алергій чи непереносимості паст не було. А щітка, це просто спасіння для запалених ясен, дуже хороша!
У отзыва 1 комментарий
Natalis5
Доброго дня! Отримала посилочку, розпочала тестувати.) Щітка дуже м"яка, чомусь раніше користувалась завжди середньої жорсткості, думала м"якою не вийде ретельно почистити зубки. Була приємно вражена, дуже сподобалась, не травмує ясна і гарно чистить! Також зручно тримати в руці. Паста дійсно з цікавим солоним присмаком і ніби з маленькими абразивними частинками, чистить гарно і свіжість ротової порожнини зберігається достатньо довго. Тестую далі)
У отзыва 1 комментарий
Natalis5
Моє перше тестування!!!! Дуже хочу спробувати цю зубну пасту і чекаю хороших результатів!!!!
У отзыва 0 комментариев