Iryna_Dyablova
Iryna_Dyablova
Новичок
Отзывы Iryna_Dyablova
Комментарии Iryna_Dyablova
Получено лайков
0 Like
Iryna_Dyablova

Желфікс 3:1

Дякую за можливість спробувати такий цікавий продукт. Варення вдалося на славу: насичене, ніжне, але густе. Спробувала також для тертого пирога та мармелад. Для них не досить щільне. Все таки краще за прямим призначенням - для варення, джемів, конфітюру. Дитині сподобалося, рада, що можна пригощати натуральними солодощами із задоволенням)))
У отзыва 6 комментариев
Новиченко Анна Володимирівна
Как красиво) как вы придали мармеладу такую форму?
Iryna_Dyablova
Силиконовая форма))
Nataliia
Дякую за чесний відгук.
Aliona_Kyseliova
Теж готую каші на основі суміші. Ідеальний варіант швидкої вечері
Aliona_Kyseliova
Теж готую каші на основі суміші. Ідеальний варіант швидкої вечері
Anastasiya_123
Elva, ну посміялася, насправді, діти, мабуть, взагалі не вижили, якщо до такого віку годувати однією сумішшю. Я даю повну правдиву оцінку при тестуванні. Ввечері даю опті про і є з чим порівняти. Якщо ви не згодні з МОЄЮ думкою про цю суміш, то вибачте, що не ставлю 10 балів, як всі.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Anna_Sichkar

Желфікс 3:1 Dr.Oetker — законсервуй літо!

Всім привіт) Варила сливове верення, використовуючи Желфікс 3:1 Dr.Oetker. Смак варення неперевершений, а текстура - ідеальна. Вже уявляю, який буде смачний тертий пиріг.
У отзыва 5 комментариев
Iryna_Dyablova
Я робила тертий пиріг, то трошки не те. Для нього треба справді густе, тягнуче
Nataliia
Дякую за чесний відгук.
Aliona_Kyseliova
Теж готую каші на основі суміші. Ідеальний варіант швидкої вечері
Aliona_Kyseliova
Теж готую каші на основі суміші. Ідеальний варіант швидкої вечері
Anastasiya_123
Elva, ну посміялася, насправді, діти, мабуть, взагалі не вижили, якщо до такого віку годувати однією сумішшю. Я даю повну правдиву оцінку при тестуванні. Ввечері даю опті про і є з чим порівняти. Якщо ви не згодні з МОЄЮ думкою про цю суміш, то вибачте, що не ставлю 10 балів, як всі.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться