Юлия Любинецкая
Юлия Любинецкая
Новичок
Отзывы Юлия Любинецкая
Комментарии Юлия Любинецкая
Получено лайков
6 Like
Юлия Любинецкая

Пральні властивості безфосфатних порошків Trona. Продовження тестування.

Я прискіпливо протестувала дані порошки і одне можу сказати точно: їх властивості відпирання не гірші ніж в дорогих, фосфатних порошків. Я не замочувала, спеціально відібрала для експеременту найбрудніші речі, і Trona гарно впорався. Я користувалась Color та Universal, перуть однаково гарно. Порошок для дитячої білизни, теж чудово справився, та ще й одяг став такий м'якенький та ніжний. На фото гарно видно дію порошків. Я задоволена, однозначно ці порошки заслуговують на увагу, вони поєднують багато корисних властивостей: аромат, безпечність, дезинфекція та пом'якшення.
У отзыва 0 комментариев
Юлия Любинецкая

Безфосфатний порошок, який вартий того, щоб ним користуватись.

Це моє перше тестування в даній програмі, тож тестувала я прискіпливо. Аромат - дуже приємний, не різкий, на випраному одязі залишається ледь помітний слід, що дуже класно для тих, хто не любить, коли запах порошку перебиває власні парфуми. Дитячий взагалі майже не пахне, що величезний плюс для діток та мам, так як діти дуже чутливі до різних ароматів. Кожен з порошків має різний вигляд гранул, в Universal гранули різного кольору, в Color і Sensativ вони білі. Коли починаєш користуватись, то й справді розумієш, що в складі є СІЛЬ!!! ВАУ!!! При користуванні цими пральними порошками можеш бути впевненим, що алергії в тебе точно не буде, одяг дезінфікований, а навколишнє середовище збережено.
У отзыва 5 комментариев
Юлия Любинецкая

Отримала посилочку, приємно здивована!

Сьогодні забрала порошки, це моє перше тестування і я приємно здивована. По-перше: гарні й великі упаковки, все яскраве, та ще й у вміст входить Єгипетська сіль, ВАУ!Виходить порошки мають певний дезинфікуючий ефект. Перший раз таке зустрічаю. Ще й блокнот, ручка та сертифікати - приємне доповнення. Сподіваюсь, що й якість та властивості даних порошків мене теж приємно здивує.
У отзыва 0 комментариев