Ольга Ольховська
Ольга Ольховська
Знаток
Отзывы Ольга Ольховська
Комментарии Ольга Ольховська
Получено лайков
4 Like
Ольга Ольховська

Відгук Бекутан

В тестування в нас пройшло на відмінно, сину рік і сім місяців і в захваті від смачненьких вітамінів Бекутана Мульті імуно, які я розбавляла у воді, і наливала йому в поїльничок, сам пив ще б і від добавки б не відмовився. Що можу також відмітити, що сподобалася зручність використання у формі саше, яке ще й розділенне на відсіки. Смак чудовий, швидко розчиняється у воді, не лишає осаду. Була спроба розвести не в молоці, а в сумішші молочній, так в мене все це молоко звернулося, і плавало жирними комочками зверху, тому краще вже розводити в воді.
Алергічних реакцій підчас і після прийому вітамінів у дитини не виявлено, покращився апетит і настрій під час їжі. Точно можу рекомендувати мамам Бекутан Кідс Мульті.
У отзыва 0 комментариев
Ольга Ольховська

Бекутан Кідс Мульті імуно

Вже вдруге потрапляю на тестування. Цього разу спробували вітамінну добавку Бекутан Кідс Мульті імуно, і можу написати свої враження. Перше, на що звертається увага так це на яскраву, кольорову упаковку, від зеленого "лицаря" син в захваті. Рекомендовано дітям старше року, містить 14 саше, кожен з яких ще розділений навпіл на два відсіки-порошок А, порошок Б. В одному відсіку містяться комплекс вітамінів і мінералів, в іншому пробіотик Lactobacillius rhamnosus GG. При розірванні саше, ці два порошки дуже зручно одночасно висипати в чашку. Ми розводили водою кімнатної температури, але можна в молоці чи соці. Отриманий напій виходить помаранчевого кольору з яскраво вираженим цитрусово-апельсиновим ароматом, солодкий з приємною кислинкою. Приймали по одному саше в день, але якщо дитина старшого віку, з чотирьох років - двічі на день можна вживати.
Цей вітамінний напій оцінив як син так і я, смак нагадував як в дитинстві колотили "юпі", але це ще і корисне.
Однозначно рекомендую Бекутан Кідс Мульті для збагачення та підтримки імунітета.
У отзыва 0 комментариев
Ольга Ольховська

Солоні кашки, для швидких перекусів

Тестувала гречку з грибами та оващами, а також кускус з томатами та паприкою( до цього ні разу не пробувала кускус)) Кашки мене приємно здивувави смаком, нащені, ароматні(спецій не пожаліли) -це на любителя, але ситні. Добре і швидко розпарюються, швидше ніж 5 хвилин. Овочів багато, кусочки добре візуалізіруються, можна відрізнити томат від морковки, грибочки від паприки тощо. Порції 40г я б сказала замаленькі щоб наїстися, але червячка заморити можна, особливо якщо з котлеткою або сосискою??
У отзыва 0 комментариев
Ольга Ольховська

Гранола Аха Soft з ягодами та йогуртом

Гранола з сублімірованими ягодами та йогуртом це смачно, корисно та швидко. Я мама в декреті, тому швидкість в домашніх справах на в приготуванні їжі цінную найбільше, а тут ще й збвлансована користь поєднується)
Гранолу заливала йогуртом або молоком, декілька хвилин і сніданок готовий. Пластівці ніжні, добре просочуються житкістю якою заливаємо суміш. Також чудово поєднуються з морозивом, за бажанням додавши свіжих фруктів для ще більш насиченного смаку. Цукру в кашкі виходить не багато і не мало, так як я люблю, приємний солодкий смак, ягоди які присутні додають приємної кислинки.
Поживної цінності вистачає на до чотирьох годин активного проведення часу з маленькою дитиною.
В цілому я дуже задоволена продукцією, і що завдяки з економлених хвилин від приготування їжі є більше часу на сім'ю.
У отзыва 0 комментариев