maryana0512@hotmail.com
maryana0512@hotmail.com
Новичок
Отзывы maryana0512@hotmail.com
Комментарии maryana0512@hotmail.com
Получено лайков
0 Like
maryana0512@hotmail.com

Pamperspants

Коли в рекламі по телебаченню, радіо, в інтернеті чую, чи бачу фразу типу "95% українців обирають наш товар", завжди думаю хто ж ті люди, які формують цей відсоток, мене ж ніхто ніколи не питав?? і ось @naprobu.ua та бренд pampers дали можливість і нам протестувати продукцію та висловити думку з приводу неї.

Експерт #naprobuua та #pampers_вибірмам #pamperspants готовий ділитись враженнями?
Зараз Андрійко на важливому етапі дружби з горщиком. В цьому незамінним помічником виявились трусики Памперс. Завдяки еластичним м'яким резинкам можна не боятись несподіванок ні впродовж активного дня, ні під час нічного сну. Жодних подразнень чи слідів на чутливій шкірі малюка не виявили. Вологі серветки pampers aqua pure теж прекрасно справляються зі своїми функціями і не шкодять ніжній шкірі. Однозначно портал @naprobu.ua та @pamperspants дали змогу оцінити переваги такої необхідної для малюка продукції, за що маленький експерт вельми вдячний! Нагадаємо, що з задоволенням ділимося кодами на 50% знижку на покупку pamperspants в інтернет-магазині pampik.

#pampers_вибірмам #naprobuua #naprobu_відгуки #naprobyua #naproby_відгуки
У отзыва 0 комментариев
maryana0512@hotmail.com

Памперс трусики

Отримали наш набір для тестування від Памперс трусики. Маленький експерт одразу ж приступив до тестування)) це наш перший досвід використання підгузків-трусиків і саме pampers теж пробуємо вперше, незважаючи на те, що в експерта вже п'ятий розмір, тобто багато води сплило (в даному випадку іншої рідини)))) з перших вражень - зручно одягати навіть коли дитина втікає, незвичний запах підгузків, не призвичаїлась до швидкого згортання використаних підгузків. Але все попереду, обов'язково поділимося враженнями)
У отзыва 2 комментария