annarhistka
annarhistka
Новичок
Отзывы annarhistka
Комментарии annarhistka
Получено лайков
3 Like
annarhistka

DentaLife - чищення зубів у собак

Це вже другий відгук про тестування корисних ласощів DentaLife від Purina. Що я можу сказати - ми намагались. Маджестіку продукт не сподобався відразу, але я шукала різні хитрі способи як змусити собаку пожувати паличку)))) Адже зубний наліт - це не жарти і боротись із ним потрібно щодня. Я і змащувала паличку смачненьким - рідким кормом, і ламала її на шматочки, підсушувала, щоб було хрусткіше. Та це допомогло тільки на тиждень. Більше наш малюк не вівся на "мамині" хитрощі. Тож, на жаль, виявилось, що це не наш продукт. Наголошу, що наш пес в їжі абсолютно невибагливий, тому для мене це просто незрозуміло, чому від категорично відмовляється навіть брати паличку в рот?
У отзыва 1 комментарий
annarhistka

DentaLife - чищення зубів у собак

В нашій сім'ї проживає прекрасний пес Маджестік, представник рідкісної породи - Ксолоітцкуїнтлі. Особливістю його є відсутність шерсті на всьому тілі. Можливий лише чубчик або волосинки на лапках, хвостику. У нашого хлопчика є білесенька "зачіска"))) А ще більшою особливістю є неповний та деформований
зубний ряд. Тому догляд за тими зубчиками, що у нас є, дуже і дуже важливий! Ми застосовуємо багато різних заходів для очищення зубів, але DentaLife ще не пробували, тому вирішили прийняти участь у цьому проекті та пройшли! Посилку із продуктом ми отримали 11.05.21 р. І з того ж дня почали пробувати. За рекомендацією виробника застосовуємо 1 паличку в день. Хочу також наголосити, що наш пес обожнює їжу в будь-яких її проявах, особливо м'ясце, овочі (сира картопля - фаворит), фрукти (яблука, абрикоси і т.д.), ласощі (сушені яловичі легені, рубець, печінка, носи), гризе тими зубками смаколики будь-якої твердості. Перша паличка DentaLife з'їлась швидко, оскільки м'якенька та легка за вагою. А от на наступний день він відмовився гризти паличку. Я розламала її на частини і так, з горем навпіл, ми її з'їли. Тож тепер кожного дня я умовляю його погризти палику, а він відмовляється, поки я не змащу її чимось смачненьким для нього. Чомусь не сподобалось. Куштували її і ми з чоловіком. На смак як найдешевший сірий хліб. Купувати надалі для свого собаки даний продукт не будемо.
У отзыва 2 комментария