1568052181
1568052181
Новичок
Отзывы 1568052181
Комментарии 1568052181
Получено лайков
0 Like
1568052181

Задоволенню немає меж!

А ми з донечою Вікусею продовжуємо слухати аудіоказки українською і насолоджуватись цим процесом у теплому ліжечку. У донечки є улюблена казка і які б ми не слухали щодня казки, але її улюблену про вовків і поросят маємо послухати обовязково щодня. Приємно, що овучка українсько мовою і донечка багато слі взапитує, "мамо, а що це означає7", " а це тае смішне слово". А я радію, бо в свої 3,5 років вона цікавиться і уважно слухає кожну репліку. Голоси дуже приємні, музика заспокійлива. Надні казки допомоагає теж роповідати. Ми дякуємо розробникам такго додатку і долі, що ми мємо нагоду кайфувати від цих казок. Нашому задоволенню немє меж!
У отзыва 0 комментариев
1568052181

Відгук про Аудіоказки українською мовою від маленької слухачки

Я щиро зраділа,коли побачила лист про відбір і преміум доступ проекту #Аудіоказки_українською_мовою. Адже донечка дуже любить слухати казки,але не так,щоб я читала, а аудіо. Ми пробували різні додатки, навіть цей додаток завантажила я їй,але там лише кілька казок були повністю,інші скорочено
Я видалила додаток,але потім поділась на проект і виграла,моїй радості і задоволенню донечки набуло меж. Щовечора ми слухаємо приємну мелодію, чудові голоси озвучників і суперові казки. Їх так багато,вони такі різні,але кожна цікава по-своєму. У донечки є вже улюблені казки і приємно,що їх можна додати в розділ "улюблені". Цікаве оформлення та малюнки до казок дозволяють вибрати казку на смак і під настрій дитини. Слухати #Аудіоказки_українською,то вже ритуал щовечора перед сном.
Ми дякуємо розробникам додатку,всім,хто долучений до проекту і вдячні,що ми в числі переможців і щасливчиків!!!
Дякуємо і продовжуємо тестувати далі
У отзыва 0 комментариев