Svetkole
Svetkole
Знаток
Отзывы Svetkole
Комментарии Svetkole
Получено лайков
4 Like
Svetkole

2 відгук після 2ох тижнів використання

Емульсія легка, швидко впитується, не залишає липкості. Для нанесення не потрібно багато, такого об’єму надовго вистачить, сезон точно, тобто економний.
Реакції алергії не було ніякої ні в мене, ні в дитини. Шкіра одразу відчувається зволоженою.
Із мінусів - незручна кришка. Набагато краще коли є дозатор. В мене кришка дуже важко відкривається. Особливо коли вже трохи взяла, потім треба закрити кришку і якщо потім ще треба - відкрити нереально взагалі, бо на руках залишки.
У отзыва 0 комментариев
Svetkole

Отримала емульсію

Дуже рада, що потрапила на це тестування! Фірма на слуху не перший рік. Так як я володарка супер сухих шкіри, я постійно користуюсь зволожуючими «штуками». Та цим брендом не доводилось користуватись.

Дуже сподіваюсь що виправдає сподівання!
Об’єм ідеальний! Вистачить надовго це точно.
Радує, що немає різкого запаху та після нанесення шкіра не липка!
У отзыва 2 комментария
Svetkole

Те що потрібно сучасним батькам і їх сучасним дітям!

Привіт. Я мама 6-річного сина. І якщо в два-чотири роки йому перед сном було достатньо однієї коротенької казочки перед сном, то з віком ростуть і «хотелки», та і взагалі інтерес зараз до всього! І от коли після насиченого робочого дня, прогулянки з сином, вечерею, настільними іграми - сил на казку вже не залишається. З першого ж речення хочеться самій спати. Аудіоказки- це просто спасіння! А те, що вони українською- це великий бонус! Я дуже рада що опинилась в цьому опитуванні на тестуванні додатка! Кількість казок вражає! Голоси, що озвучують дуже приємні. Нам із сином поки все подобається!
Навігація в додатку зручна! Тільки не подобається розширення на мій екран. Але великий плюс що додаток працює у фоновому режимі.
У отзыва 0 комментариев
Svetkole

Перше враження

Дуже подобається навігація по народним казкам. Приємні голоси озвучки. Добре, що додаток працює в фоновому режимі.
У отзыва 2 комментария
Svetkole

На 12 айфон

Сьогодні перший день тестуємо з сином додаток.
Класна озвучка, все чітко, приємні голоси. Дуже подобається вибір - багато казок не знали до цього, тому дуже цікаво.
Є проблема тільки з інтерфейсом. тому що екран додатку розтягнувся в мене більше ніж треба, і перекривається функціональними написами телефона.
У отзыва 1 комментарий