Nata_gub
Nata_gub
Эксперт
Отзывы Nata_gub
Комментарии Nata_gub
Получено лайков
40 Like
Бактоблис
04:56 02.12.2021
Nata_gub

2 етап тестування

Відразу невеличка історія: ми усією сім‘єю перехворіли на ковід в листопаді (підтверджено тестами). Під час першого тестування повний курс пройшов син, я по 5 днів з перервами приймала препарат. В результаті: син хворів два дні (голова, нежить і трохи горло), я - хворіла 5-7 днів (трохи горло, кашель і голова), чоловік і менша донька (вони не тестували) - найважче з нас чотирьох перенесли хворобу. Не можу сказати, що це 100% заслуга Бактобліса, але ми хворіли на ковід навесні, то там всі приблизно однаково хворіли і одужували, а тут дуже велика різниця була, хоча стартували всі однаково по симптомам. Так що сказати, що ми чекали 2 етап тестування, то нічого не сказати. Якщо під час першого син і чоловік були скептично налаштовані і мені доводилося сина вмовляти прийняти участь в цьому, то в цей раз він сам бере по пігулці і розсмоктує її перед сном. З першого дня до цього тестування долучився і чоловік, спочатку тихцем, а зараз питає: «де їх можна докупити?»)))
Тому публікую свій відгук наперед, бо вже знаю як він спрацює. Якщо вже мій чоловік побачив різницю, то ці пігулки точно працюють і варті вашої уваги.
У отзыва 2 комментария
Бактоблис
02:54 29.08.2021
Nata_gub

Итог тестирования 😊

Ну вот и закончился первый этап, мы с сыном в восторге, если честно. Хотя в самом начале я была настроена скептически.
Итак, мы оба спокойно можем пить холодное и есть холодное (раньше это было чревато последствиями). У сына постоянно были проблемы с носом (круглый год!) впервые он пробыли 20 дней без насморка (при том, что лето как раз тот сезон, когда без него не обходилось). Теперь мы ждём как долго продержится этот вау-эффект, а ещё больше ждём второй этап)

П.с. Пока это самое интересное и познавательное тестирование из всех, что мы пробовали)
У отзыва 0 комментариев
Бактоблис
20:22 30.07.2021
Nata_gub

Дитина долучається до тестування

3 дні перевіряла препарат на собі, а від сьогодні долучаю до тестування 14-річного сина (він з дитинства боліє по декілька разів на рік і всі біди від горла). Препарат виявився настільки приємний на смак, легким в розсмоктуванні і ,навіть у такого алергіка як я, не викликав алергію, тому вирішила долучити свого сина до тестування. Із плюсів які я помітила на собі: на горло дійсно стало легше, зазвичай після морозива на ранок в горлі був дискомфорт, а вчора такого не було.. можливо це перше враження таке, але я продовжу тестувати і вже разом із сином. Побачимо який результат буде за 15 днів) тримаю кулаки за те, щоб він дійсно нам допоміг🙏😊
У отзыва 3 комментария
Бактоблис
17:08 28.07.2021
Nata_gub

Отримала посилочку

Вчора отримала посилочку з пробіотиками і розмальовкою. Тестувати планую на собі, бо в мене хронічний тонзиліт з дитинства і трішки пізніше на 14-річному синові, він теж часто хворіє на горло. Найменшенькій дісталася розмальовка) Їй ще немає 3 рочків, тому вона в тестуванні участі приймати поки не буде, але якщо нам зайде, то будемо мати на увазі цей препарат в майбутньому і для неї.
Дякую за довіру 🌹🌹🌹
У отзыва 4 комментариев
Nata_gub

Тестування желатину Dr.Oetker

Моя родина дуже любить десерт зі сметани з чорносливом і горіхами, а там на 300 г сметани треба 9-10 г желатину, як раз на цьому рецепті і вирішила протестувати желатин. Десерт застиг дуже швидко, через декілька годин його вже можна було спокійно їсти. І знов ставлю заслужених 12 балів з 12 тільки вже желатину)

Рекомендую до використання👍🏻😊

P.S. Це вже останній продукт для тестування, вже всі протестовано і оцінка для усіх - найвищий бал. А під час цього тестування я для себе відкрили ще декілька нових продуктів від Dr.Oetker і вони вже оселилися на моїй кухні🥰

Дякую за надану можливість 😊🌹
У отзыва 0 комментариев