Liashenko
Liashenko
Новичок
Отзывы Liashenko
Комментарии Liashenko
Получено лайков
1 Like
Liashenko

Woolite COLOR та DELICATE

Продовжила тестування Woolite, на черзі COLOR та DELICATE.
Насамперед хочу відзначити приємний запах, ніжний та не нав'язливий у всієї лінійки Woolite. Важливо! При висиханні речі мають свіжий,ледь помітний, приємний запах,який не перебиває і не псує ваші парфуми.
Речі ,випрані з Woolite COLOR стали яскравішими, він закріпив колір,не давши йому вимитись. Весь одяг м'який на дотик, можна додатково не застосовувати кондиціонер.
Щодо застосування Woolite DELICATE, я приємно здивована, якщо можна так сказати,то ніжний шерстяний светрик став ще делікатнішим? він такий м'якусінький, що його не хочеться знімати. Те саме стосується шерстяного шарфа, гуляти в холодну пору року тепер приємніше,коли до обличчя притуляється хмаринка ніжності.
Про те, наскільки Woolite виводить забруднення, нічого сказати не можу, оскільки речі потрібно було просто освіжити,з чим він справився на ?% #naprobuua  #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite 
У отзыва 0 комментариев
Liashenko

Woolite DARK & Woolite PRO-CARE

Усім привіт, нещодавно отримала довгоочікувану посилку для тестування Woolite  #naprobuua  #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite 
Woolite це не просто прання, а догляд за речами з кератином! Так, його застосовують не лише для волосся) .
До формули з кератином також додано:

• ферментний комплекс містить ензими, які дозволяють прибрати ковтунці та мікроворсинки, целюлаза також згладжує пошкоджені волокна, що робить кольори яскравішими.

• інгібітори переносу барвника - речовини, які запобігають втраті фарбувальних компонентів і зберігають яскравість кольору.
Ви можете знайти чотири види Woolite: COLOR, DELICATE, DARK, PRO-CARE.
Я вирішила розпочати з гелю для темного
"Гель DARK - для темних тканин. Відновлює колір і текстуру, делікатно очищає. Підходить для догляду за джинсами, синтетикоо то бавовною"

Чесно кажучи, я не повірила в заявлені характеристики, оскільки сам гель білого кольору,без додавання темних пігментів, тому закрались сумніви, що речі стануть яскравішими. Зробила фото "До" і "Після", без фільтрів. Речі стали насиченого чорного кольору, все можете побачити наочно. Якщо ви шукаєте засіб для прання,який відновить колір та надасть нового життя старим речам, то без будь яких сумнівів - РЕКОМЕНДУЮ!

Також попробувала в дії гель PRO-CARE для всіх видів, який забезпечує кератинове відновлення та догляд для будь-яких тканин. Я застосувала його для рушників і постільної білизни. Гель зі своїм завданням справився, речі стали дуже м'якими та ніжними на дотик. Також було цікаво, як справиться засіб із плямами на дитячих речах, оскільки ми ввели прикорм для нашої малечі, і пюре буває не лише на ручках) також зробила фото "До" і "Після". Якщо пляма свіжа,то все чудово відпирається, якщо ж річ полежала- результату немає. Я розумію,що даний гель не є плямовивідником, та можливо для когось це є важливим у виборі універсального засобу для прання, тому залишаю об'єктивну інформацію.
Отже:
+ Речі зберегли свій колір, та відновили його, стали насиченішими. Раніше завжди додавала ополіскувач до прання, тепер його можна не використовувати, оскільки запах Woolite ніжний та приємний,а головне речі стають дуже м'якими - такого результату у мене ще не було!
З мінусів лише відсутність мірної шкали на ковпачку.
Продовжую тестувати, очікуйте відгук на Woolite COLOR та DELICATE.
У отзыва 2 комментария