IrishaKiril
IrishaKiril
Знаток
Отзывы IrishaKiril
Комментарии IrishaKiril
Получено лайков
6 Like
IrishaKiril

Почніть весну з Avon

Отримала на тестування губну помаду та парфуми. Про парфуми писати не буду, адже це всім відомий суперстійкий квітковий аромат, яким захоплюється вся моя родина, вважаю чудовим подарунком для моєї матусі. А про помаду хотілося б написати. Зволожує вона відмінно, на відміну від інших матових помад якими я користувалась раніше, не пересушує шкіру на губах, тримається досить довго та додає образу цікавого акценту.
У отзыва 3 комментария
IrishaKiril

Думка про торгову марку

Завжди користувалась цією торговою маркою, але дріжджі використовувала вперше. Все вдалося з першого разу, чим я була приємно вражена. Декор діти з'їли майже весь (прикрашала тим що змогла забрати), перлини на смак схожі на цукерки "Морські камінчики". Желатин теж сподобався, не встигла сфотографувати (сім'я велика, за ніч все з'їли). Ванільний цукор додаю в молоко коли роблю каву (кава тоді має присмак пломбіру). Підбиваючи підсумки хотілося б написати дякую що я потрапила до списку експертів. Це було незабутньо.
У отзыва 0 комментариев
IrishaKiril

Перші паски які вдалися!!

Ніколи не думала що пекти паски, це так легко. Те що пам'ятаю з дитинства, мама довго вимішувала тісто, довго чекала поки підійде, не дозволяла навіть дихати в кухні. Сьогодні ж я вперше спробувала зробити їх сама, під дитячі крики, під музику, і о диво!!! вони вийшли чудові 🤤. Головне що я отримала задоволення від процесу.
Дякую за можливість тестувати таку якісну продукцію💖
У отзыва 0 комментариев
IrishaKiril

Готуємо разом

Сьогодні отримала посилочку, все красиве та смачне. Діти декор вже скуштували, просять ще. Будемо тестувати. Дуже рада такій можливості.
У отзыва 0 комментариев
IrishaKiril

Новинки від Eveline

За своє життя я спробувала багато косметичних засобів для шкіри обличчя/тіла, були і розчарування, були і приємні враження від нових продуктів. Завжди позитивно ставлюсь до новинок і намагаюся спробувати все що пронує бренд. Цього разу теж не виключення, дуже хочеться спробувати всі продукти з цієї лінійки, адже новинки це завжди круто і зазвичай після тестування залишаються улюблені продукти, з якими не хочеться прощати ь.
У отзыва 3 комментария