Мій перший раз начеб-то вдалий)) зробила абрикосове варення. Відділяти кісточки було не проблемно адже абрикоси великі і легко роз"єднуються на 2 половини. Подрібнила і слідувала за рецептом, що вказаний на розвороті. Використала Желфікс з пектином з цитрусових.
Все виявилося і справді просто, навіть такий нуб в готовці як я, справився=))
Не можу назвати себе чи чоловіка фанатами варення, тому буду дарувати - розлила в маленькі баночки для подарунків. Перша баночка буде подарована вже завтра кумі і моєму хрещенику. Вони обожнюють варення і дуже сподіваюсь, що їм сподобається. Адже я куштувала ще теплим, правда, то було солодке з яскравим смаком абрикос.
Дякую, напробу і Желфікс за новий досвід. Думаю, не зупинятись адже лишився ще 1 кг абрикос і тепер спробувати з пектином з яблук. Залишилось знайти час, але як показує сьогоднішній досвід, достатньо 30-40 хв на все і це дійсно круто
https://www.instagram.com/p/BlaVt2ZHEVn/?taken-by=larkynandy