alinka_homon
alinka_homon
Новичок
Отзывы alinka_homon
Комментарии alinka_homon
Получено лайков
1 Like
alinka_homon

Відгук про лак для волосся та мус Wella Deluxe

Користуюсь вде більше двох місяців саме цими засобами для кращої фіксації зачіски від Wella Deluxe, а саме лак доя волосся сильної фіксації і мус для волосся теж сильної фіксації. Задоволена на 100%, оскільки маю важке і густе волосся і практично не один із засобів, яку б кількість не насола не тримав, а ці витримують від А до Я святкування Дня народження і Весілля 👍 при цьому волосся не склеюється, зберігається блиск і природня краса. До речі, купити ці засоби можна у будь-якому магазині EVA. Ціна дуже приємна, рекомендація від душі!!!
У отзыва 0 комментариев
alinka_homon

Тестування Wella Deluxe

Вже більше 10 днів користуюсь засобами для вкладання волосся і моделювання зачіски від Wella Deluxe.Приємно вражена, що продукція досить якісна і приємна ціна. Має приємний запах, що лак, що мус мають супер фіксацію, і після вкладання видимо об’єм, волосся не зклеюється, має блиск. А на довге волосся потрібно мінімум мусу, я до цього взагалі не користувалась саме мусом, тільки лаком. Однозначно рекомендую.
До речі, придбати продукцію бренду Wella Deluxe можна ексклюзивно в мережі магазинів EVA.
У отзыва 0 комментариев
alinka_homon

Відгук про порошок TRONA після тестування

Пральний еко порошок TRONA дуже мені сподобався по всім критеріям, прала як біле, так і кольорове і дитячі речі. Запаху нема, потрібно не багато порошку для автоматичного прання на повний барабан 7 кг пральної машинки, але при цьому білизна випрана і не втратила колір. Але є недолік щодо мірної ложки, вона замала і не зручно набирати, руки в порошку.
У отзыва 1 комментарий
alinka_homon

Відгук про еко порошок TRONA

Вперше спробувала еко порошок ТМ TRONA і приємно вражена. Саме зараз починається період достигання ягід і маючи донечку (3,8 роки) на білій футболці про температурі 30* відіпрались плями від полуниці 👍 При цьому тканина не втратила свого вигляду. Однозначно раджу спробувати 🙌 Ще великим плюсом є те, що порошок не має яскраво вираженого заразу, приємний нейтральний запах.
У отзыва 3 комментария