lenok232010
lenok232010
Знаток
Отзывы lenok232010
Комментарии lenok232010
Получено лайков
4 Like
lenok232010

Тоpicrem - улюблене молочко для тіла

Молочко ідеально впитується в шкіру, не залишаючи липкості. Після щоденного використання шкіра стає гладкою, м‘якою, без зуду і лущення. Уся наша сім‘я дуже задоволені ефектом від молочка для тіла Topicrem. Він економний, евеликої кількості достатньо для всього тіла. Має приємний запах, майже непомітний.
У отзыва 0 комментариев
lenok232010

Topicrem- це знахідка

Хочу залишити свій відгук після тестування молочка Topicrem. Завжди в зимовий період шкіра стає дуже сухою і потребує зволоження та пом‘якшення.
Покористувавшися тиждень даним засобою, можу сказати, що він працює: зволожує, пом‘якшує, і зберігає довготривалий ефект. Підходить як для діток так і для дорослих. Тепер Topicrem must have у вашому домашньому догляді.
У отзыва 0 комментариев
lenok232010

Cooker - найкращий інтернет-магазин м‘яса і до м‘яса!

Доброго дня!Протягом тижня ми смакували і дегустували продукцію , яку отримали від Cooker.ua. Cookerbox-це був мегавеликий пакунок м‘ясних продуктів(ковбаса, шинка, сосиски). Доставку попередньо узгодили на конкретний день і годину. Все доставили вчасно.
Нам дуже сподобалася продукція , все виявилося свіже і смачне. Я перечитавши склад продукцї була приємно здивована натуральністю продуктів. Завітала на сайт і побачила, що у Cooker можна замовити і свіже м‘ясо, і стейки, і фует і махан, і шинку, і паштет, на будь-який смак. Дякуємо за можливість прийняти участь у дегустації! Тепер ми з вами надовго?
У отзыва 0 комментариев
lenok232010

Простоквашино біфілакт

Доброго дня! Я навіть представити не могла, що після тестування нам так полюбиться цей продукт!?? Я в захваті від смаку, складу і користі біфілакт. Це чудовий варіант для дитячого сніданку та перекусу! Тільки як на мене, я б зробила трубочку трішки ширшу , тому що біфілакт густіший(наприклад з сік чи водичку) і його важко пити через вузьку трубочку.
У отзыва 0 комментариев
lenok232010

Простоквашино для малят

Доброго дня! Було дуже приємно брати участь у вашому проекті від Простоквашино! Це був чудовий сюрприз для нашого синочка! Гарно упакований! Арсенчик одразу спробував біфілакт з грушею! По фото зрозуміло, що йому сподобалося. Для мене, як для мами, був важливий склад: усі складники натуральні і не шкідливі для малюків! Ми рекомендуємо??
У отзыва 0 комментариев