Инна Гавриляко
Инна Гавриляко
Новичок
Отзывы Инна Гавриляко
Комментарии Инна Гавриляко
Получено лайков
2 Like
Инна Гавриляко

Послуги компанії Cooker, #naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker.

Хочу окремо залишити відгук про доставку від компанії Cooker - замовити свіжі м'ясні вироби та готові страви безпосередньо з виробництва можна у будь-який день тижня з 09:00 до 21:00. Доставка по Києву безкоштовна, продукція доставляється в термобоксах, які забезпечують оптимальний температурний режим для збереження продуктів харчування. Окрім м'яса, у магазині можна замовити і інші смаколики - рибу, хліб, молочку, бакалію, чай та каву. Враховуючи, що наразі доставка у більшості маркетах платна або виключно через недешеву компанію Глово, безкоштовно отримати замовлення, не виходячи з дому, це ЧУДОВО. І найголовніше - продукція якісна, оскільки я на власному прикладі затестувала їх продукти, які виявилися ще й дуже смачні!!! Однозначно рекомендую користуватися їх сервісом та ділюся в Вами усіма промокодом "знижка 5% при замовленні на сайті Cooker"!
У отзыва 0 комментариев
Инна Гавриляко

Cooker тестування, #naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker

Дуже рада, що стала учасницею тестування від компанії Cooker. Отримала чудовий набір, який складався з нарізок ковбас (Сирокопчені з м'яса птиці Фінська і Італійська, а також сиро в’ялена салямі Венеція), ковбаса напівкопчена "Президентська", ковбаса варено -копчена "Сервелат", балик "Дарницький", сосиски «Молочні»..
Слід сказати, що продукція дуже смачна, якісна. Окремо відмічу смакові якості балика, який також дуже сподобався моєму чоловікові. Сосиски маленькі, у натуральній оболонці, швидко готуються, смакують до пюрешки. З нарізок вийшли смачні бутерброди до столу - і всі одразу все з'їли. У продукції відсутній хімічний присмак, ідеальне поєднання м'яса та спецій. Однозначно буду рекомендувати своїм друзям зазначену продукцію та ділюся в Вами усіма промокодом "знижка 5% при замовленні на сайті Cooker"!
У отзыва 0 комментариев
Инна Гавриляко

Тестування набору PAMPERS Active baby

10.04 я отримала довгоочікуваний набір для тестування PAMPERS Active baby. Приємністю було те, що набір було доставлено до дверей кур'єром Нової пошти. Друге, що вразило, це екосумка з фірмовим логотипом, що йшла в наборі. Таку сумку я обов'язково тепер буду завжди возити у корщині нашого візочка для здійснення покупок. Третє-це серветки, які у зв’язку з їх невеликим об'ємом, зручно носити у сумочці. Мы вже їх протестували, і слід зазначити, що вони з легкістю справляються зі своїм призначенням та мають дуже приємний аромат. Ну і найголовніше-підгузники.... Вони мене вразили : витримують ніч, шкіра дитини суха, не протікають, і мають ненав'язливий аромат, який перебиває запах випорожнень дитини. Я звичайно ж скористалася промокодом та замовила трусики цієї ж серії. Тепер мій вибір буде точно pampers Active baby!!!!
У отзыва 0 комментариев