1581288772
1581288772
Новичок
Отзывы 1581288772
Комментарии 1581288772
Получено лайков
2 Like
1581288772

Pampers active baby 3

Дякую naprobu.ua за можливість побути в ролі експерта. Наша вага 7 кг 3 розмір нам підійшов ідеально, резиночки не натерують алергії не викликали. Самі підгузки мякенькі з приємним пудровим ароматом. Ніч дійсно витримують без попрілостей але попа волога за день потрібно змінювати кожні 3 години. Для бюджетного варіанту підгузки просто супер.
З вологими серветками ми з донечкою знайомі від самого народження і користуємося ними по цей день і будемо користуватися надалі. Серветочка гарно зволожена з приємним ароматом єдиний мінус відсутність клапана для зручного діставання серветок.
У отзыва 1 комментарий
1581288772

Pampers active baby

Перш за все хочу подякувати порталу naprobu. ua і торгівельній марці Pampers за можливість безкоштовно протестувати підгузки "pampers active baby"
Знамство з підгузками і вологими серветками торгівельної марки "pampers" у нас почалося з пологово будинку .Я сміливо можу заявити що стала експертом у виборі підгузників для своєї донечки перепробувавши більше 11 видів різних марок.
Мої критерії відбору підгузників:
1.Тактильні відчуття він повинен бути мякеньким та ніжним
2.Швидкість вбирання та вологовіддача
3.Запах
4.Наявність еластичних застібок
5.Ціна
Протестувавши підгузки "Pampers active baby" можу сказати що це непоганий бюджетний варіант. Сам підгузок мякий має дуже приємний запах як у вологих серветок цієї ж марки, швидкість вбирання вологи теж дуже добра за 10 годин нічного сну "pampers active baby" не протікають какахи витримують добре. Єдиним мінусом є те що попка після них достатньо волога тому в день потрібно частіше міняти кожні 2-3 години. Чи радимо ми іншим матусям користуватися підгузками серії active baby можу сказати так, як бюджетний варіант досить непогана альтернатива дорогим японським підгузкам які всі вихваляють. Стосовно вологих серветок Pampers то наша любов хто ще не користувався обовязково спробуйте.
У отзыва 4 комментариев