lovelym
lovelym
Новичок
Отзывы lovelym
Комментарии lovelym
Получено лайков
5 Like
lovelym

Pampers active baby

підгузники класні! Купила я вже третю упаковку і скажу так, на даний момент це любимі. Не протікають, мягні резинки, рівномірно наповнюются, не викликають подразнення, витримують ніч.
У отзыва 3 комментария
lovelym

ПреМама Дуо

Я не приймала участь в тестуванні, але після ознайомлення зі складом куплю. Плюсом є різділення водорозчинних і жиророзчинних компонентів на дві окремі пігулки, оскільки так вітаміни засвоюються організмом значно краще.
Тепер до складу: дозування вітамінів і мінералів грамотне, великий плюс в складі - це омега-3 поліненасичені жирні кислоти і ДГК, які є важливими для розвитку нервової системи і зору дитини. Мене розчарув в складі титан діоксид, який через плаценту потрапляє до плоду. Всетаки я пожертвувала кольором і не використовувала Е-шку у вітамінах для вагітних. Для годуючих титан діоксид не критичний і через молоко передається плоду. Моя оцінка по складу на 5-
У отзыва 0 комментариев
lovelym

Вологі серветки Pampers

Серветки без запаху, не липкі, добре очищають, не викликали подразнення. Якщо порівнювати з іншими виробниками, вони подібні до merries, але по вартості приємніші. #naprobuua #naprobu_відгуки #pampers_вибірмам
У отзыва 1 комментарий
lovelym

pampers vs huggies vs merries vs moony vs goon

Всім привіт!
Свій відгук напишу на порівнянні японських памперсів, хагісів і памперс.
Враження від Pampers Active Baby: тонкі, легко одягаються, швидко сорбують, не протікають, витримують спокійно ніч, подразнення не викликають, але для мене мінусом став сильний запах. За тиждень на балконі ароматизатор практично вивітрився, тому хто алергіки врахуйте таку особливість даних памперсів.
Порівнюючи з японськими памперсами дана модель:
- тонша, але абсорбує однаково, а може і краще.
- протікання - в мене не протекли, японські протікали
- частота з якою змінювати потрібно - памперс спокійно через 10 год сну, меріс - 4 год, муні - 6 год, нун - 3-4 год. Для мене фаворитом для сну стали памперси і порівняння наводила в нічний час.
- ціна - вони значно дешевші за японські, приблизно однакова вартість з хагіс, але їх вистачає на довше, тому памперс економічніші.
- мягкі - не залишають слідів на спинці при лежанні. Моїй дитині 4 місяці, тому для мене це важливо. Хагіси лишають, японські - ні.
- запах - серед всіх підгузків єдині мать настільки сильний.
- подразнення - жодні з перелічених не викликали.
- розмір - відповідає.
Тепер про памперси в упаковці, в мене попались два без резинки, але замовленні на пампіку прийшли всі хороші.
Ми два тижні користуємось і жодного разу не протекли, тому в подальшому ми перейдем лише на підгузки Pampers Active Baby
#naprobuua #naprobu_відгуки #pampers_вибірмам.
У отзыва 0 комментариев