oksi2121
oksi2121
Эксперт
Отзывы oksi2121
Комментарии oksi2121
Получено лайков
9 Like
oksi2121

В списках!!!!

Ураа!!)) Це було неймовірно радісно побачити себе в списках!)) Дорогі модератори, можливо я неуважно читала, або десь пропустила цю інформацію. Чи можливо вибрати відтінок тональнох основи? Чи всім буде відісланий одинаковий тон?
У отзыва 3 комментария
Модератор Ольга
oksi2121, тон буде у всіх однаковий. У анкеті ж було запитання щодо того, чи підійде він чи ні.
oksi2121
Я заповняла анкету майже після старту реєстрації, тому вже і забула мабуть) якщо вказада, що підійде, значить так і буде. Чекаю з нетерпінням))
juli_bodnar
Вітаю,а ми чекаємо відгуків
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
schogoleva91
Уже сегодня испытала дрожжи,Спасибо,что не подвели!!!!тесто подошло отлично.Рулетик супер,еле успела сфоткать!Буду рекомендовать подружкам)))
У отзыва 3 комментария
inna_kera
Добрый день, делитесь рецептом рулетика)))
oksi2121
Я такой же пекла вчера. Мой рецепт называется "Синнабон по-эстонски" Интересно что у вас за рецептик)
schogoleva91
Тесто называется Милашкино-универсальное 1 пакетик сухих дрожжей Dr.Oetker 1 ч. л. соли 2 ст. л. сахара 1 яйцо 260 мл теплого молока 6 ст. л. растительного масла 500 гр муки примерно Мы печем с него все,и пирожки и пиццу и рулетики, и булочки.Обожаю его.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Gerry-Mary
А я не совсем поняла, тем, кто попадет в списки тестирующих, машинку привезут адресно и с установкой?
У отзыва 5 комментариев
Snegamondo
Я тестировала в прошлом году-да, доставка по адресу и установка от мастеров представителей бренда.
oksi2121
Вроде как поменялись правила, и теперь доставка только до грузового отделения Новой Почты
Gerry-Mary
Вот и я не поняла. Раньше этот момент был прописан в правилах. А теперь как то непонятно...
Модератор Ольга
Gerry-Mary, отчего непонятно? В п. 4.4.1 указано, что "Тестовий Набір Учасник отримує, за повідомленою Учасником згідно п. 5.3. цих Правил згідно правил отримання відправлень у відділеннях поштової служби ТОВ «Нова Пошта». У перевозчика изменились условия послеплаты, поэтому технику доставляют теперь до отделения, до дома Эксперт организовывает доставку сам, после чего приходит работник сервисной слжбы и проводит установку и подключение. Эти моменты подробно описывали наши Эксперты в соседнем тестировании машинки.
litylechka
Ви торік теж пралку тестували?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
oksi2121
Я стараюсь завжди бути оптимісткою. Але вже мабуть шоста моя заявка на тестування побутової техніки пролітає, "як фанера над Парижом"))) Тому надії, що попаду в число щасливчиків мало...але вона є. Ви не уявдяєте, яке в мене поле для тестування! Щодня я перу речі по 2 рази - мала дитина іншого вибору не лишає. Тому випробування машинці різними плямами, тканинами, білизною і пуховиками гарантовано) Вкотре тримаю за себе кулачки, сподіваюсь що хоч цього разу недаремно)
У отзыва 3 комментария
g777mi
Я років 5 подавала анкети на кожне тестування пралки - і ось нарешті я тестувала Електролюкс. Зберігайте надію!
oksi2121
Я вже думаю, може в якомусь тестуванні допустила помилку чи порушила правила, от мене і не обирають на грандіозні тестування)
Moderator Alena
oksi2121, помилок Ви ніде не допускали. Просто 10 чоловік дуже важко вибрати серед такої великої кількості бажаючих! Прийде і Ваш час, не переймайтесь) А може саме в цей раз...?)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
oksi2121
Вже не оин рік я зареєстрована на вашому порталі. За цей час заповнено з десяток анкет, пройдено кілька смачних тестувань, та кілька "дитячих":) Експертом в них була не тільки я - разом зі мною продукцію тестував мій чоловік, дитина, сестра, мама з татом, подружки. Кожне тестування для мене - це хвилююча пригода, від моменту оголошення списку учасників, до натиску на кнопку "Відправити" в анкеті експерта. Та кожен раз, коли на сайті з"являється нове "грандіозне", як я їх називаю, тестування - холодильників, прасок, пральних машин і пилососів, в мені загорається небувалий азарт і надія, що я все-таки потраплю в такий проект)) Поки що удача обходила мене стороною, і я лише з інтересом слідкувала за відгуками власників новенької побутової техніки. Праску, яку ви одного разу розсилали експертам, я навіть купила собі. Але як же хочеться відчути ті емоції, коли розпаковуєш велику посилку, коли випробовуєш кожну функцію нової техніки і ділишся враженнями з іншими людьми. Мені тестування зараз як ніколи актуальне - в нашій великій оселі мешкає четверо дорослих, двоє маленьких дітей і собачка. Наша пральна машинка вірою і правдою служила нам довгих 11 років і їй пора на пенсію) Якщо мені, нарешті, усміхнеться удача - хай об"єкт тестування збирається з духом. Бо на нову машинку чекатимуть різні випробовування: * швидкісне прання, коли часу обмаль; * тест на делікатність невагомими тюлями, шовковими блузочками і мереживом; * челлендж на кількість складок на чоловічих сорочках, щоб зменшити час на їх прасування; * і найголовніше - пройти випробовування дитячими пюрешками, фруктами, напоями і всіма іншими плямами, якими щодня вкриваються дитячі речі. Я сподіваюсь, що я була хорошою дівчинкою в попередніх тестуваннях, і роки очікування "грандіозного" проекту нарешті увінчаються успіхом. А поки - тримаю за себе кулачки ( і про всяк випадок готую клавіатуру до відгуків і камеру до фото- і відеозвітів))))
У отзыва 4 комментариев
dedyska
oksi2121 я искренне желаю Вам удачи!!! Вы очень тепло и позитивно, а главное, оптимистично настроены. И это ХОРОШО! Пусть Ваша мечта сбудется!
oksi2121
Дякую, дуже приємно це чути:) Вам теж бажаю удачі, якщо ви реєструвались на цей проект!
dedyska
Спасибо Вам за пожелание и Ваш такой хороший комментарий!!!
dedyska
Спасибо Вам за пожелание и Ваш такой хороший комментарий!!!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться