Smetankaa
Smetankaa
Новичок
Отзывы Smetankaa
Комментарии Smetankaa
Получено лайков
6 Like
Smetankaa

Кус кус і гречка від AXA

Я сама особисто не люблю крупи, тому лиш трошки спробувала , решта усе дісталось чоловіку, він оцінив! Швидко приготувалось, але гречка йому була за жирна а кус кус трохи забагато спецій! Хоча загалом смак дуже і дуже смачний! Мені більше сподобався кус кус а чоловіку гречка! Це зручно брати з собою у дорогу, можна навіть з термосом кипяточку! А можна на заправці взяти кипятка! Я б рекомендувала такий перекус! Дякую сайту напробу і AXA club за змогу потестувати такими цікавими і смачними, швидкими сніданками і перекусами?
У отзыва 2 комментария
Smetankaa

Смакую Гранолу з ягодами і йогуртом

Обожнюю гарнолу, а гранола від AXA SOFT тепер моя нова любов! Такий насичений і Неймовірний смак ягід ? швидка у приготуванні і дуже смачна! Присутня кислинка( завдяки ягодам) але це лише плюс, вона не надто солодка я б навіть с сказала вона ідеальна !З простим йогуртом без добавок дуже смакує! Тепер це буде не лише мій сніданок ай дуже смачний перекус! Можна також пробувати давати у фруктовий салат ? #axaclub #смакуй_аха дякую # naprobuua за таку смачну рекомендацію і можливість спробувати !!!!
У отзыва 3 комментария
Smetankaa

Ми Протестували?

Тестуючи біфілакт від Простоквашино ми отримали велике задоволення, Малюк дуже полюбив цей продукт і ми вже в магазині його купили , це для нього улюблений перекус. Продукція Простоквашино для малят входить у наш щоденний раціон! Хоч нам лише 8 місяців але ми з захватом п’ємо і смакуємо біфілакт! Дякуємо за таку можливість ??
У отзыва 3 комментария
Smetankaa

Наше перше тестування і таке смачне ?

Моєму малюк 8 місяців і вперше спробував питний йогурт, і знаєте йому сподобалось! Сама пробувала і він реально дуже смачний, найбільше синочку сподобався смак Яблоко Груша! З продукції «Простоквашино для малят» ми їмо сирочки майже кожного дня, Бо це наш улюблений перекус, тепер ще зможемо пити йогурти??Дякуємо ?
У отзыва 8 комментариев