Люблю утром кушать овсянку АХА предварительно залитую йогуртом, главное дать ей немного постоять. Получается вкуснятина. Теперь и мужа приучила так вкусно завтракать.
yulya_bos, у нас в супермаркеті в основному AXA Premiym різних видів. А от AXA Granola в основному тільки Tropic завозять. Як попадаю в сусіднє місто, то там більший вибір. Беру по декілька упаковок.
Moni4ka, йогуртом я заливаю Гранолу. Вона не потребує запарювання, оскільки вже є готовим продуктом. Син їсть її так, сухою. А мені і донці більше подобається додати до неї йогурт або молоко. А от вівсянку бистрого приготування я зазвичай заливаю гарячим молоком або окропом (якщо молока немає) і залишаю на декілька хвилин, накривши кришкою, щоб запарилась.