Kristiklazareva
Kristiklazareva
Новичок
Отзывы Kristiklazareva
Комментарии Kristiklazareva
Получено лайков
6 Like
Kristiklazareva

Торт снікерс з Dr.Oetker

Готувала сьогодні торт снікерс для бісквіта використала какао від Dr.Oetker і для заварного крему використала ванільний цукер получилося все супер і дуже смачно
У отзыва 5 комментариев
Dashiki1984
Тортик, думаю, очень вкусный!
Доценко
Подскажите как вам какао?не горчит? поделитесь рецептом пожалуйста заварного крема
roksolana_kozoriz
Смачного Вам
Kristiklazareva
Доценко, какао супер))) .Спочатку приготуємо заварний крем,для цього в банячок наливаємо 100 мл молока(50 мл відкладаємо в сторону) додаємо цукор,ванільний цукор.Доводимо молоко до кипіння ,а за цей час розводимо крохмаль в 50 мл молока і тоненькою струйкою вливаємо до молока.Варимо крем до загустіння. 7.Крем повинен повністю охолонути ,за цей час збиваємо міксером масло і додаємо до нього охолоджений крем.Все крем готовий
Доценко
Kristiklazareva, спасибо большое, попробую по вашему рецепту,а то у меня комочки получаются
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Kristiklazareva

Розпушувач від Dr.Oetker

Дякую за таку можливість тестувати вашу продукцію))
У отзыва 10 комментариев
Dashiki1984
Ой, какое все вкусное!
proshakovaoksana
А можно рецепт вот этих аппетитных трубочек?! Пожалуйста!! И на фото заметила кондитерский мешок, вы набором брали или мешок и насадки отдельно? Я все хочу купить и не могу определиться как лучше взять по отдельности или набором, одноразовые мешочки или силиконовый?!
Orawing
А трубочки ви робили з кремом від dr.oetker?
Kristiklazareva
proshakovaoksana, 1.В муку додаємо розпушувач,сіль,масло і претираємо це все в крошку. 2.Добавляємо сметану і замішуємо тісто,тісто ставимо на 1 год в холодильник. 3.Готове тісто розкатуємо,ріжемо на полоски і намотуємо на конус(в мене його не було ,тому я намотувала на фольгу). 4.Змащуємо наші трубочки жовтком і запікаємо при 180 градусах 20-25 хв. 5.Трубочки залишаємо щоб охолонули,за цей час готуємо білковий крем.Для цього на маленькому вогні нагріваємо воду з цукром до 110 градусів.Окремо збиваємо білки з лимонним соком до стійких піків.Тоненькою струйкою вливаємо сироп до білків і продовжуємо збивати поки крем не остине. 6.Крем перекладаємо в кондитерський мішок і наповнюємо трубочки.
Kristiklazareva
proshakovaoksana, Мішок кондитерський купляла силіконовий і цілий набір насадок))
Kristiklazareva
Orawing, для коему використовувала білки,цукор,воду і лимонний сік
proshakovaoksana
Kristiklazareva, огромное спасибо))) будем эксперементировать
Yana Tokarenko
Kristiklazareva, Спасибо большое Вам за рецепт, и я возьму себе на заметку!
Orawing
Kristiklazareva, зрозуміла)) дякую))
proshakovaoksana
сегодня открыла ваш рецепт, думала поэксперементировать, а потом поняла, что наверное сегодня не получится т.к. в рецепте не написаны дозировки, а на глаз как то страшновато, не могли бы вы дополнить рецепт сколько чего нужно конкретно?? За раннее большое спасибо!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Kristiklazareva

Розпушувач від Dr.Oetker

Дякую за таку можливість тестувати вашу продукцію))
У отзыва 10 комментариев
Dashiki1984
Ой, какое все вкусное!
proshakovaoksana
А можно рецепт вот этих аппетитных трубочек?! Пожалуйста!! И на фото заметила кондитерский мешок, вы набором брали или мешок и насадки отдельно? Я все хочу купить и не могу определиться как лучше взять по отдельности или набором, одноразовые мешочки или силиконовый?!
Orawing
А трубочки ви робили з кремом від dr.oetker?
Kristiklazareva
proshakovaoksana, 1.В муку додаємо розпушувач,сіль,масло і претираємо це все в крошку. 2.Добавляємо сметану і замішуємо тісто,тісто ставимо на 1 год в холодильник. 3.Готове тісто розкатуємо,ріжемо на полоски і намотуємо на конус(в мене його не було ,тому я намотувала на фольгу). 4.Змащуємо наші трубочки жовтком і запікаємо при 180 градусах 20-25 хв. 5.Трубочки залишаємо щоб охолонули,за цей час готуємо білковий крем.Для цього на маленькому вогні нагріваємо воду з цукром до 110 градусів.Окремо збиваємо білки з лимонним соком до стійких піків.Тоненькою струйкою вливаємо сироп до білків і продовжуємо збивати поки крем не остине. 6.Крем перекладаємо в кондитерський мішок і наповнюємо трубочки.
Kristiklazareva
proshakovaoksana, Мішок кондитерський купляла силіконовий і цілий набір насадок))
Kristiklazareva
Orawing, для коему використовувала білки,цукор,воду і лимонний сік
proshakovaoksana
Kristiklazareva, огромное спасибо))) будем эксперементировать
Yana Tokarenko
Kristiklazareva, Спасибо большое Вам за рецепт, и я возьму себе на заметку!
Orawing
Kristiklazareva, зрозуміла)) дякую))
proshakovaoksana
сегодня открыла ваш рецепт, думала поэксперементировать, а потом поняла, что наверное сегодня не получится т.к. в рецепте не написаны дозировки, а на глаз как то страшновато, не могли бы вы дополнить рецепт сколько чего нужно конкретно?? За раннее большое спасибо!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Kristiklazareva

Розпушувач від Dr.Oetker

Дякую за таку можливість тестувати вашу продукцію))
У отзыва 10 комментариев
Dashiki1984
Ой, какое все вкусное!
proshakovaoksana
А можно рецепт вот этих аппетитных трубочек?! Пожалуйста!! И на фото заметила кондитерский мешок, вы набором брали или мешок и насадки отдельно? Я все хочу купить и не могу определиться как лучше взять по отдельности или набором, одноразовые мешочки или силиконовый?!
Orawing
А трубочки ви робили з кремом від dr.oetker?
Kristiklazareva
proshakovaoksana, 1.В муку додаємо розпушувач,сіль,масло і претираємо це все в крошку. 2.Добавляємо сметану і замішуємо тісто,тісто ставимо на 1 год в холодильник. 3.Готове тісто розкатуємо,ріжемо на полоски і намотуємо на конус(в мене його не було ,тому я намотувала на фольгу). 4.Змащуємо наші трубочки жовтком і запікаємо при 180 градусах 20-25 хв. 5.Трубочки залишаємо щоб охолонули,за цей час готуємо білковий крем.Для цього на маленькому вогні нагріваємо воду з цукром до 110 градусів.Окремо збиваємо білки з лимонним соком до стійких піків.Тоненькою струйкою вливаємо сироп до білків і продовжуємо збивати поки крем не остине. 6.Крем перекладаємо в кондитерський мішок і наповнюємо трубочки.
Kristiklazareva
proshakovaoksana, Мішок кондитерський купляла силіконовий і цілий набір насадок))
Kristiklazareva
Orawing, для коему використовувала білки,цукор,воду і лимонний сік
proshakovaoksana
Kristiklazareva, огромное спасибо))) будем эксперементировать
Yana Tokarenko
Kristiklazareva, Спасибо большое Вам за рецепт, и я возьму себе на заметку!
Orawing
Kristiklazareva, зрозуміла)) дякую))
proshakovaoksana
сегодня открыла ваш рецепт, думала поэксперементировать, а потом поняла, что наверное сегодня не получится т.к. в рецепте не написаны дозировки, а на глаз как то страшновато, не могли бы вы дополнить рецепт сколько чего нужно конкретно?? За раннее большое спасибо!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться