Yana Tokarenko
Yana Tokarenko
Эксперт
Отзывы Yana Tokarenko
Комментарии Yana Tokarenko
Получено лайков
16 Like
Yana Tokarenko

Тестування Avon

Чудове тестування! Як добре, коли є можливість розділити радість від тестування з рідною людиною. Дуже б хотіла прийняти участь у тестуванні, і потішити себе і мамулю продукцією від Avon. Любіть своїх матусь, даруйте їм радість та піклуйтесь про них.
У отзыва 0 комментариев
Yana Tokarenko

Кокосовое наслаждение для кожи от Eveline Cosmetics

Очень хочу поучаствовать в тестировании и попробовать данную линейку косметических средств, так как ранее скажу честно не пользовалась маркой Eveline в ежедневном уходе за кожей лица. Пользовалась только декоративной косметикой (тени для век). Запах кокоса очень люблю! Наверное это настоящее кокосовое наслаждение, которое дарит уход за кожей и хорошее настроение от аромата.
У отзыва 1 комментарий
Yana Tokarenko

PURINA Dentalife, коли чистити зуби це не тільки корисно але і смачно!

Нам дали можливість протестувати ласощі для чищення зубів PURINA Dentalife і з початку тестування пройшло 10 днів, і сьогодні я хочу поділитися своїми відгуками. Склад паличок: великим плюсом є відсутність цукру, ароматизаторів та барвників, вони пахнуть приємним хлібним запахом, адже в складі паличок є кукурудзяне та пшеничне борошно, алергії у Нікусі не виникло за час тестування. За структурою палички пористі, не тверді, а значить не травмують зуби і ясна, що також є плюсом. Нікуся згриза паличку за хвилину, така вона смачна !!! :) У день достатньо однієї палички і у собаки будуть здорові і чисті зубки.
Після завершення тестування ми і далі будемо купувати ці смачні та корисні палички та використовувати їх як додатковий варіант для чищення зубів нашого песика.
Так що PURINA Dentalife це смачні та корисні ласощі!
У отзыва 0 комментариев
Yana Tokarenko

Початок корисного та смачного тестування PURINA DentaLife

Усім доброго дня. Вчора ми нарешті отримали довгоочікувану посилку з паличками PURINA DENTALife. Отож ми одразу перейшли до тестування продукції. Перше про що я хочу сказати це те, що упаковка має зручну застібку, щоб палички довше зберігалися не черствіли та не обвітрилися. Палички мають приємний аромат. Мені він нагадує хлібний аромат, що є великим плюсом , адже природний запах та склад паличок говорить про їхню якість та натуральність. Ніка одразу почала смакувати паличку, довго її не рознюхувала :) паличка їй дуже сподобалось, так як з'ївши одну половину палички вона одразу почала просити іншу (одразу зауважу що попередньо ми поділили паличку на дві частини - даємо після основного прийому їжі: вранці та ввечері) тому ще раз скажу, що ці корисні ласощі їй дійсно сподобалися.
Додам також , що великим плюсом у цих паличках є те що вони не дуже тверді та не травмують ясна собаки під час жування. Палички добре ріжуться, тому ми також використовуємо їх як заохочення під час прогулянок.
Сьогодні вже другий день тестування і на щастя жодних алергічних реакцій у Нікусі не виникло. Продовжуємо тестування і обов'язково поділимося ще своїми відгуками та враженнями.
У отзыва 1 комментарий
Yana Tokarenko

DentaLife, Нікуся у мріях про смачненьке та корисне)

Нікуся навіть під час прогулянки мріє скуштувати DentaLife) ось доказ цього) Сидить та думає: ``Яка ж то мабуть смачна та корисна паличка``)
Навіть не уявляю як багато охочих прийняти участь у тестуванні та сподіваюсь що нам все таки пощастить і ми потрапимо до числа участників. Залишилось ще зовсім трохи почекати. Усім бажаю удачі)
У отзыва 1 комментарий