Ольга Плахтій
Ольга Плахтій
Новичок
Отзывы Ольга Плахтій
Комментарии Ольга Плахтій
Получено лайков
0 Like
Ольга Плахтій

Висновок тестування Purina DentalLife

Хочемо зробити певні висновки після тестування Purina DentalLife. Продукт тестували дві собаки породи цвергшнауцер. Враховуючи те, що собаки схильні до алергії та часто перебирають кормом та ласощами, ми були здивовані тим, що палички вони їли з задоволенням. Жодних побічних реакцій, або ускладнень не було, стул та робота ЖКТ в нормі. Склад продукту досить натуральний, має запах хлібу. Палички плотні, не крихки. За період вживання помітили значне зменшення запаху з рота, а також візуально поменшало зубного нальоту. Для підтримки чистоти зубів палички ідеальні. А ми після появи паличок в нашому місті обов'язково продовжимо їх купувати для своїх улюбленців. Радимо цей продукт власникам, як якісний спосіб виправлення проблем собаки, пов'язаних з зубним нальотом, та неприємним запахом з рота у домашніх улюбленців!
У отзыва 0 комментариев
Ольга Плахтій

ласощів для догляду за порожниною рота у собак Purina Dentalife

Хочемо поділитися своїми враженнями щодо тестування Purina DentalLife. В наших собак є певні проблеми з зубами, а саме - зубний наліт та неприємний запах з рота. Порода собак - цвергшнауцер, хлопчик та дівчинка, тестували продукт на обох собаках.
Для проведення тестування нам надіслали чотири упаковки паличок (по 7 штук в пачці) для собак маленьких порід вагою від 7 до 12 кг. В складі продукту є зернові, мінеральні речовини, м'ясо та субпродукти, олії, жири, антиоксиданти також присутній вітамінний комплекс.
Упаковка зручна, з zip-застібкою, що дуже практично, адже запах продукту не розповсюджується, до того ж самі палички не псуються довгий час. Запах цікавий, чимось нагадує аромат хлібу. До речі, запах не різкий, хімічних сполук не відчувається. Палочки за своєю текстурою щільні, але не тверді, колір - коричневий. Трохи хвилювались, що крихти від паличок будуть на підлозі та в бороді у собак, але цього не сталося, що для бородачів дуже добре).
Обидві собаки їли палички з задоволенням, хоча вони схильні до алергічних реакцій та частенько перебирають ласощами. Жодних негативних реакцій ми не спостерігали, ані блювання, ані несприйняття, песики вели себе природньо. Їм точно сподобалось). За нашими спостереженнями, запаху з роту стало значно менше, також візуально поменшало зубного нальоту.
Досвідом тестування ми задоволені, сміливо можемо рекомендувати дану продукцію від Purina для власників собак. Це якісний продукт для боротьби з зубним нальотом та неприємним запахом з рота для вашого улюбленця!
У отзыва 0 комментариев