tania_shprtk
tania_shprtk
Новичок
Отзывы tania_shprtk
Комментарии tania_shprtk
Получено лайков
1 Like
tania_shprtk

Вологий корм Purina One

Так як сухим кормом Purina One для котів, що постійно перебувають у приміщенні ми користуємось давно, то у мене до нього питань немає - ідеальне поєдняння за яким наша Оліска біжить з перших звуків насипання у миску.
Та тепер завдяким цьому проекту у нас з'явилась можливітсь протестувати вологи корм цієї лінійки. За три тижні можу відзначити такі плюси:
гарний склад
приємний аромат
однозначна користь для улюблениці.
Проте ми помітили декілька мінусів, про які теж варто було б згадати:
перше на що звернули увагу - це не дуже зрчна упаковка, тому що розрахована впринципі на один раз;
у перші дні кішкка щасливо бігла до мисочки щоб поласувати вологим кормом, та потім ми помітили, що вона не доїдає корм, хоча кількість насипаного не змінилась, а під кінець тестування взагалі залишає тверді шматочки з'їдаючи лише підливку... не знаю чому, будемо дивитись далі
зі здоров'ям у кішки все гаразд, жодних змін, активна як завжди, вага теж не змінилась. Єдине - можливо трохи більше стала води пити.
На завершення можу сказати, що будемо продовжувати використовувати сухий корм цієї лінійки, а ось вологий можливо час від часу купувати. Раніше ми до сухого давали кішці паштет Gourmet від ТМ Пуріна зі смаком курки - можливо наша Оліса більше любить курку ніж тунець?
У отзыва 3 комментария
koshko13
Это же как у людей - дело вкуса))) может ей действительно другие вкусы нравятся))
tania_shprtk
koshko13, я завжди помічала, що вона не дуже любить рибку і віддає перевагу курці або індичці)
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться