tania_shprtk
tania_shprtk
Новичок
Отзывы tania_shprtk
Комментарии tania_shprtk
Получено лайков
1 Like
tania_shprtk

Вологий корм Purina One

Так як сухим кормом Purina One для котів, що постійно перебувають у приміщенні ми користуємось давно, то у мене до нього питань немає - ідеальне поєдняння за яким наша Оліска біжить з перших звуків насипання у миску.
Та тепер завдяким цьому проекту у нас з'явилась можливітсь протестувати вологи корм цієї лінійки. За три тижні можу відзначити такі плюси:
гарний склад
приємний аромат
однозначна користь для улюблениці.
Проте ми помітили декілька мінусів, про які теж варто було б згадати:
перше на що звернули увагу - це не дуже зрчна упаковка, тому що розрахована впринципі на один раз;
у перші дні кішкка щасливо бігла до мисочки щоб поласувати вологим кормом, та потім ми помітили, що вона не доїдає корм, хоча кількість насипаного не змінилась, а під кінець тестування взагалі залишає тверді шматочки з'їдаючи лише підливку... не знаю чому, будемо дивитись далі
зі здоров'ям у кішки все гаразд, жодних змін, активна як завжди, вага теж не змінилась. Єдине - можливо трохи більше стала води пити.
На завершення можу сказати, що будемо продовжувати використовувати сухий корм цієї лінійки, а ось вологий можливо час від часу купувати. Раніше ми до сухого давали кішці паштет Gourmet від ТМ Пуріна зі смаком курки - можливо наша Оліса більше любить курку ніж тунець?
У отзыва 2 комментария
tania_shprtk

Purina ONE®. Мікс, вартий довіри

Для початку хотілось би відзначити приємний сюрприз у вигляді великої кількості продуктії для тестування.
Сухий корм від ТМ Purina ми даємо кішці уже 4 роки (відколи вона з'явилась у нас) і жодних нарікань на нього немає. У кішки завжди гарний апетит та жодних проблем з туалетом та зі здоров'ям в цілому.
Новинкою для нас став вологий корм з тунцем. Спочатку хотілося б відзначити гарний склад продукту, хорошу консистенцію та гарний запах. За два тижні тестування ми побачили гарний апетит у кицьки до цього вологого корму, але відзначили, що через деякий час він їй ніби набрид, бо перестала доїдати свою порцію.
Також для нас невеликою незручністю стала упаковка вологого корму, тому що вона без застібки і виходить, що пачка розрахована на один раз. Кицька її зразу не з'їдає, а до наступного прийому їжі корм обвітрюється і вже не такий апетитний для неї.
В цілому ми задоволені продукцією ТМ Purina і будемо продовжувати годувати нашу улюбленицю саме цим кормом.
У отзыва 0 комментариев