Всім привіт. Хочу поділитися своїм враженням від тестування суміші Желфіксу від Dr. Oetker.
До цього ніколи подібною продукцією не користувалася. Я полюбляє куховарити та робити смаколики, але зараз я в декреті з дитиною до 1 року, важлива кожна хвилина?. Під час сну дитини встигла зробити першу партію варення з агрусу разом з Желвіксом 1:1. Рецепт простий:
1.промити ягоди
2.дати воді стекти, трохи просохнути.
3.висипати у каструльку, додати цукор у відношенні 1:1.
4. взбити блендером суміш, додати Желфікс, гарно перемішати та поставити на середній вогонь.
5.Як закипить, підкрутити вогонь на мінімум, дати 3 хв, що Желфікс розтанув,гарно перемішуючи.
6.Все готово...розлити по баночкам) як вистигне поставити в холодильник. Смакота з великою кількістю вітамінів.
Желфікс 2:1 використала на варення з вишні( з кісточками).
Рецепт також простий: повторити1-3 кроки з попереднього рецепту тільки у пропорції 2 до 1. Поставити на ніч в холодильник ( щоб пустило сік). Перемішати та поставити на вогонь, нехай прокипить 5 хв. Дати охолонути. Додати желфікс 2:1 перед другим кипятінням. Прокипятити вдруге та можно консервувати. Якщо робити без кісточки вистачить раз проварити 5-6 хв.
При використанні Желвіксу в мене зменшився час приготування варення, менше використала цукру, варення більш густе.
Всі баночки можно прикрасити та підписати.
Однозначно рекомендую.