Ankirusa
Ankirusa
Новичок
Отзывы Ankirusa
Комментарии Ankirusa
Получено лайков
0 Like
Ankirusa

Желе для торта та взбитий десерт від Dr.Oetker

Я відчуваю себе всесвітньовідомим кондитером, а причина цьому- тестування продукції Dr. Oetker.
Торт за 2 години можливо за три етапи.
1. Бісквітний корж (4 яйця, 0.5 стакана цукру, 1 стакан борошна) послідовно змішами міксером, нагліти духовку до 250*, налити у форму тонким шаром. В мене вистачило на 3 шт. 15-20 хв і готово.
2. Зробити крем. Суміш Взбитий десерт приготувати за інструкцією. 150 мл холодного молока змішати з сумішшю, взбити 3 хв повільно, потім 5 хв швидко. Покрити бісквит та поставити в холодильник хв на 20-30.
3. Нарізати фрукти. Приготувати желе для тортів. Пакетик змішати з 2 столовими ложками цукру. Додати 250 мл води, розмішуючт довести до кипіння, проварити 2 хв. Дала постояти хв 5, помішуючи. Паралельно взяла бісквіт та взбиті вершки, виклала фрукти зверху та полила зверху від середини, покрити все, поставити в холодильник, застигне за 10 хвилин повністю.
Потім смакуєте смакоту до чаю)))))
У отзыва 0 комментариев
Ankirusa

Желфікс 1:1,2:1- швидке та смачне варення

Всім привіт. Хочу поділитися своїм враженням від тестування суміші Желфіксу від Dr. Oetker.
До цього ніколи подібною продукцією не користувалася. Я полюбляє куховарити та робити смаколики, але зараз я в декреті з дитиною до 1 року, важлива кожна хвилина?. Під час сну дитини встигла зробити першу партію варення з агрусу разом з Желвіксом 1:1. Рецепт простий:
1.промити ягоди
2.дати воді стекти, трохи просохнути.
3.висипати у каструльку, додати цукор у відношенні 1:1.
4. взбити блендером суміш, додати Желфікс, гарно перемішати та поставити на середній вогонь.
5.Як закипить, підкрутити вогонь на мінімум, дати 3 хв, що Желфікс розтанув,гарно перемішуючи.
6.Все готово...розлити по баночкам) як вистигне поставити в холодильник. Смакота з великою кількістю вітамінів.

Желфікс 2:1 використала на варення з вишні( з кісточками).
Рецепт також простий: повторити1-3 кроки з попереднього рецепту тільки у пропорції 2 до 1. Поставити на ніч в холодильник ( щоб пустило сік). Перемішати та поставити на вогонь, нехай прокипить 5 хв. Дати охолонути. Додати желфікс 2:1 перед другим кипятінням. Прокипятити вдруге та можно консервувати. Якщо робити без кісточки вистачить раз проварити 5-6 хв.
При використанні Желвіксу в мене зменшився час приготування варення, менше використала цукру, варення більш густе.

Всі баночки можно прикрасити та підписати.
Однозначно рекомендую.
У отзыва 0 комментариев