Юлія Грама
Юлія Грама
Знаток
Отзывы Юлія Грама
Комментарии Юлія Грама
Получено лайков
7 Like
Юлія Грама

Attraction Awaken від Avon

Дякую за можливіть протестувати продукцію від Avon. На тестування отримала парфуми Attraction Awaken для неї. Перші враження дуже позитивні. Аромат насичений і шлейфовий. Вистачило лише декілька "пшиків", щоб стійкість підтвердили і оточуючі) Відразу, після нанесення на шкіру відчувається аромат східних прянощів. Спочатку запах солодкуватий з такою легкою гірчинкою, далі відчуваються нотки жасмину, цитрусу та чорної смородини. Упродовж дня дуже гарно розкривається, нагадує про себе. На мою думку, аромат Attraction Awaken саме на осінньо - зимовий період. Якщо хочеться чогось яскравого, насиченого і солодкого, то цей аромат саме для вас))
У отзыва 0 комментариев
Юлія Грама

Бекутан КІДС♥️ВІТС Мультиімуно - дієтична добавка

Всім привіт) Також хочу поділитися відгуком про дієтичну добавку Бекутан. Відразу скажу, що це дуже класний дієвий засіб, легкий у використанні. Прийом Бекутану припав нам якраз на період адаптації в садочку, де вихователь нас відразу попередила, що дитина може захворіти, адже так зазвичай у діток котрі починають відвідувати садочок буває. Отже, приймали ми добавку 1 саше на добу розводячи у воді кімнатної температури після прийому їжі. Зазвичай, моя дитина відмовляється від різних сиропів і пігулок, окрім желейних ведмедиків ( з айхерб), але, Бекутан малому сподобався, він думав, що то звичайний сік. До речі, не рекомендую розчиняти вміст саше у сокові, адже виходить дуже насичений приторний смак, краще у звичайній воді. Тьфу, тьфу, тьфу за період відвідування садочку приймаючи протягом 14 днів Бекутан дитина не хворіла і так як в нас були проблеми з животиком ( часті закрепи) покращився обмін речовин. Тому рекомендую спробувати дану дієтичну добавку діткам котрі також мають проблеми з животиком і слабкий імунітет, адже в складі Бекутану є пробіотик, який сприяє відновленню балансу мікрофлори кишечнику + вітаміни + мінерали.
У отзыва 8 комментариев
Юлія Грама

Альфлорекс ?

Всім привіт) Хочу поділитися своїм досвідом прийому дієтичної добавки Альфлорекс. Так сталось, що після вагітності почала дотримуватися строгої дієти, після чого почали проявлятися всі симптоми дизбіозу. Впродовж 21-го дня прийому я бачу і відчуваю покращення, менше почав боліти живіт, тепер можу їсти навіть ті продукти, які обмежувала раніше в своєму раціоні. Альфлорекс сподобався складом і простотою прийому. Я задоволена якістю і ефективністю даного засобу. Тому буду користуватися даною добавкою і в подальшому)
У отзыва 3 комментария