taniushakapusniak
taniushakapusniak
Знаток
Отзывы taniushakapusniak
Комментарии taniushakapusniak
Получено лайков
12 Like
taniushakapusniak

Vichy

Дуже хочеться протестувати косметику Vichy))). Ця косметика дуже хорошої якості і думаю результат користування буде помітний одразу. І якраз є наборчик для сухої шкіри , що для мене було б ідеально))) Тримаю кулачки за себе за інших везунчиків))))
У отзыва 4 комментариев
taniushakapusniak

Тестування продукції Dr.Oetker

На жаль, мене не відібрали до списку експертів для тесування Желфіксу(((. Що ж поробиш, бажаючих дуже багато... Тепер буду з нетерпінням чекати відгуки відібраних експертів та тестувати дану продукцію в індивідуальному режимі)))) . Якраз сезон фруктів , ягідок відкритий)))) , а оскільки ще дуже люблю випічку спробую ще тортики з заливними ягідками))))
У отзыва 0 комментариев
taniushakapusniak

Хочу спробувати желфікс)

Люблю продукцію ТМ Dr.Oetker!!! Користуюсь цією продукцією в повсякденному житті. Желфікс купляла, але не всю лінійку, дуже хочеться стробувати якраз в сезон ягід ))) Може мені пощастить і я стану експертом та буду ділитися враженнями від тестування готуючи варення та желе))) Буду чекати відбір з нетерпінням)))
У отзыва 0 комментариев
taniushakapusniak

Тестування закінчується

Враження від корму мега позитивні. За час тестування мій котик підріс і вже добряче підсів на корм Purina ONE. Відгуки написані ... Продовжуємо харчуватися улюбленою їдою...
У отзыва 1 комментарий
taniushakapusniak

Смакуємо далі....)))

Тестуємо вже третій тиждень purina one junior від #purinaone. ВРАЖЕННЯ мега позитивні. Вологий корм сформований цілими кусочками з приємним не різким запахом консерви. Присутні кусочки і моркви, що не може не тішити. КУсочки сухого корму середнього розміру, що дає змогу котику добре жувати і не ковтати цілими. Травна система працює на відмінно і блестить шерсть, КОТИК чудово росте та розвивається. Що ще потрібно для щастя ? Дякуємо #purinaone та #naproby #naprobyua за можливість тестування)
У отзыва 3 комментария