Вчора спекла пасочки для своєї родини. Дуже задоволена якістю продукції Dr.Oetker. Використала дріжджі, цукрову пудру, рідкий ванілін, желатин та декор. Особливо хочу відзначити декор бусіни ,бо чесно, я завжди прикрашала бусінами інших фірм і коли їли я їх знімала щоб зуби не зламати, а тут спробувала, а вони легко жуються як дражже, просто супер, тепер щороку буду тільки їх брати. Метелики мені тверді все ж, а от бусіни нова любов. Я робила 2 види пасок, для дорослих і для дітей (півтора року сину і пригостити дитину друзів 1 рік, тому без цукру і сирих яєць в глазурі).
Якщо треба можу доповнити рецепт) але в дитячі паски я цукор замінила пюре з фініків та родзинок, а прикрасила зверху змішавши сметану з желатином, застигло ідеально, зверху сухофрукти та кунжут.