Яра1993
Яра1993
Эксперт
Отзывы Яра1993
Комментарии Яра1993
Получено лайков
39 Like
Яра1993

Крафіни з Dr. Oetker смакота

На другий день свят пасочки змели, як маж бути.
І я з сином, він в мене, підпостаючий шеф-кухар, вирішили спекти крафіни.
Це була його ідея
От ми і використали дріжджі, ванільний цукор та екстракт та цукрову пудру від Dr. Oetker.
Готувати з якісних продуктів - справжнє задоволення.
Все вдалося на славу.
Дріжджі не підвели, аромат га весь дім.
Пудру просіяли через сито.
Смакота одним словом.
Рецепт брали в Ю-тубі
Готували з любов'ю
У отзыва 3 комментария
janemaks
Здорово. Крафины отличаются по вкусу от пасочек? В следующемтгоду хочу тоже попробовать их сделать
ksuha_ruda
janemaks, я тоже делала крафины, по вкусу не отличаются, только по внешнему виду)
Яра1993
janemaks, за смаком не відрізняються, лише на вигляд. Залежить від рецепту, звичайно, але в мене ідентичні вийшли. Ось діткам дуже подобаються, не різати, а саме розкручувати, вони в захваті, і теж обожнюють ізюм та сухрфрукти, я даю по максимуму. Смакота😍
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
HLYNKA ANASTASIIA

Наші паски готові

Вчора спекла пасочки для своєї родини. Дуже задоволена якістю продукції Dr.Oetker. Використала дріжджі, цукрову пудру, рідкий ванілін, желатин та декор. Особливо хочу відзначити декор бусіни ,бо чесно, я завжди прикрашала бусінами інших фірм і коли їли я їх знімала щоб зуби не зламати, а тут спробувала, а вони легко жуються як дражже, просто супер, тепер щороку буду тільки їх брати. Метелики мені тверді все ж, а от бусіни нова любов. Я робила 2 види пасок, для дорослих і для дітей (півтора року сину і пригостити дитину друзів 1 рік, тому без цукру і сирих яєць в глазурі).
Якщо треба можу доповнити рецепт) але в дитячі паски я цукор замінила пюре з фініків та родзинок, а прикрасила зверху змішавши сметану з желатином, застигло ідеально, зверху сухофрукти та кунжут.
У отзыва 3 комментария
stepchenkolena
Как много 😍 поделитесь рецептом без сахара и глазури без белка👍
Яра1993
Краса яка, в мене, нажаль, глазур не вийшла. Сумно. А ви молодець
HLYNKA ANASTASIIA
stepchenkolena, в тісто я замість цукру блендером перебила розмочені фініки та родзинки з молоком, а глазур робила зі сметани з желатином, вона не солодка, хоча можна було бананом чи фініком підсолодити так само
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
1573303117

Випічка з Dr. Oetker

Сьогодні зранку спекла традиційні дріжджові пасочки та пиріжки з маком. Вперше використовувала сухі дріжджі від Dr. Oetker, дуже переживала як підійде, підніметься, але була дуже приємно здивована, все просто чудово: добре піднялось, аромат ванілі пахне, настрій вже святкувати. Поставила пектись, і так чекала, щоб вже подивитись, які ж вони вийшли. Всі піднялись, рівненські. Напевно тепер буду постійно користуватись продукцією від Dr. Oetker.
У отзыва 1 комментарий
Яра1993
Я теж сьогодні вперше пррбувала на сухих дріжджах, але вони супер. Спрацювали добре
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Яра1993

Великодня краса

Я так люблю випікати.
Разом з дітками прикрашаємо, оформляємо
Мої сімейні обожнюють куштувати смакоту.
Великодень не виняток, будемо готувати пасочки, різних розмірів вв, для кожного своя
Писанки
Ціла традиційна історія в нас.
Тому хочемо споробувати нові прикраси для нас
Дякую
У отзыва 5 комментариев
Вікторія Ременяка
Так гарно виглядають)))Напишіть рецепт, будь ласка, рецепт ваших пасочок)
Sol_La77
Добрий день. Дуже гарні паски!!! Якщо не секрет, поділіться будь ласка рецептом...
Яра1993
Вишнева, зараз напишу дівчатка рецепт.
Яра1993
Опара: тепле молоко 240 мл. Цукор 1 ст.ложка. Дріжджі 11 грам або 30 грам свіжих. Тоді тісто : масло 120 грам, цукор 120 гр, ваніль 1/4 ч.л., сіль 1/4 ч.л., яйця 2 шт., жовтки 3 шт, мука 700-750 гр, залежить від борошна, курага, цукати та ізюм за смаком 200 гр, цедра лимона чи апельсина за бажанням. Вимісити тісто, дати підійти, знову вимісити, розкласти в форми по 1/3 до ємності, дати вирости, тоді пекти до готовності 170-180 градусів, 30 хв, залежить від духовки та розміру паски. Ніби все. Смачного 😋😋😋😋😋😋
Sol_La77
Круто дуже! Дякую за рецепт!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Яра1993

Великодня краса

Я так люблю випікати.
Разом з дітками прикрашаємо, оформляємо
Мої сімейні обожнюють куштувати смакоту.
Великодень не виняток, будемо готувати пасочки, різних розмірів вв, для кожного своя
Писанки
Ціла традиційна історія в нас.
Тому хочемо споробувати нові прикраси для нас
Дякую
У отзыва 5 комментариев
Вікторія Ременяка
Так гарно виглядають)))Напишіть рецепт, будь ласка, рецепт ваших пасочок)
Sol_La77
Добрий день. Дуже гарні паски!!! Якщо не секрет, поділіться будь ласка рецептом...
Яра1993
Вишнева, зараз напишу дівчатка рецепт.
Яра1993
Опара: тепле молоко 240 мл. Цукор 1 ст.ложка. Дріжджі 11 грам або 30 грам свіжих. Тоді тісто : масло 120 грам, цукор 120 гр, ваніль 1/4 ч.л., сіль 1/4 ч.л., яйця 2 шт., жовтки 3 шт, мука 700-750 гр, залежить від борошна, курага, цукати та ізюм за смаком 200 гр, цедра лимона чи апельсина за бажанням. Вимісити тісто, дати підійти, знову вимісити, розкласти в форми по 1/3 до ємності, дати вирости, тоді пекти до готовності 170-180 градусів, 30 хв, залежить від духовки та розміру паски. Ніби все. Смачного 😋😋😋😋😋😋
Sol_La77
Круто дуже! Дякую за рецепт!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться