В рамках експерименту закрила варення з порічок з трьома видами Желфіксу. Усі три після охолодження стали смачним желє, але є особливості.
Желфікс 1:3 - більше всього за нього переживала, але він виявився найсмачнішим. Найбільше схожий на желє, без зайвого цукру, дуже ніжна консистенція. Застигло найпершим.
Желфікс 1:2 - взяла як і рекомендували на 150 г цукру більше (на 1 кг ягід 650 г цукру). Теж смачне.
Желфікс 1:1. Застиг останнім, візуально серез трьох банок в цій найбільше кісточок від порічок. Варення, як і очікувалося, найбільш солодке серед трьох, але не приторне, з кислотою.
Можу рекомендувати усі три желфікси, собі буду брати той, що 1:3