Юлія Шикер
Юлія Шикер
Новичок
Отзывы Юлія Шикер
Комментарии Юлія Шикер
Получено лайков
4 Like
Юлія Шикер

Topicrem

Яке чудове тестування! Саме прийшов такий сезон, коли шкіра, ще й чутлива, потребує особливого догляду! Дуже хотіла б мати можливість протестувати Topicrem!
У отзыва 3 комментария
Юлія Шикер

Завершення тестування

Усі ми розуміємо що для гарного функціонування нашого організму нам потрібна велика кількість вітамінів, мінералів та інших речовин.
А коли ти готуєшся стати мамою, коли ти в очікуванні малюка і в перший час після народження дитини, мама потребує додаткову кількість вітамінів, які не завжди вдається отримати зі звичайного харчування.
Місяць тому мені пощастило бути обраною для тестування комплексу вітамінів ПреМама Дуо. І сьогодні я хочу поділитися своїм враженням після їх використання.
Отримавши дані вітаміни я ознайомилася з їх складом і особливо хочу виділити те, що вони містять капсули з риб'ячим жиром, який неймовірно корисний. А тому я можу сказати, що це перша суттєва перевага перед іншими подібними комплексами.
Прийдемо до плюсів та мінусів.
+ чудовий склад, де кількість міліграм кожного елементу не перебільшена;
+ наявність капсул з риб'ячим жиром;
+ зручність в прийманні - вітаміни не великого розміру, не викликають дискомфорту при проковтуванні, прийом раз на день;
+ все, що потрібно є в одному продукті і не потрібно витрачати кошти на додаткові вітаміни;
+ після використання зрозуміла, що сон став міцніший і я стала енергійніша;
+ покращився стан шкіри, в мене перестали з'являтися висипи на обличчі;
- для себе виявила, що ціна не з доступних, а також часта відсутність в аптеках.
Враховуючи всі переваги даного комплексу вітамінів, а також можливість порівняти їх з іншими комплексами, які я вже приймала раніше, можу сказати що ці вітаміни є одними з найкращих і я однозначно можу порекомендувати їх кожному!
Я задоволена участю в тестуванні комплексу вітамінів ПреМама Дуо, тому крім рекомендацій можу сказати що і я продовжу їх приймати.
У отзыва 0 комментариев
Юлія Шикер

Вітаміни для майбутніх мам

Хочеться сказати декілька слів після отримання вітамінної добавки!
Беззаперечно кожній вагітній і мамі необхідні вітаміни для нормального розвитку вагітності і гарного стану. І ось що, на перший погляд, я можу сказати про вітаміни ПреМама дуо. У мене є з чим порівняти, так як це моя друга вагітність і я приймала різні вітаміни. У порівнянні з іншими найбільше сподобалось наявність капсул з риб'ячим жиром, оскільки він безмовно дуже корисний і має гарний вплив на функціонування всього організму. Сподобалось пакування і детальний опис вітамінів ще до того як я відкриваю їх, тобто вся детальна інформація гарно описана вже на упаковці. Вітаміни зручні для проковтування, вони невеликого розміру і ніякого дискомфорту при прийомі у мене не виникає. Подобається гарний склад таблетки і кількість міліграм самих вітамінів, так як майбутня мама гарного харчується і відповідно отримує певну кількість вітамінів з продуктів, що споживає. Поки що враження у мене дуже приємні! Сподіваюся на не менш приємний результат по закінченню тестування.
У отзыва 0 комментариев