Ginger-Nissa
Ginger-Nissa
Новичок
Отзывы Ginger-Nissa
Комментарии Ginger-Nissa
Получено лайков
3 Like
Ginger-Nissa

трусики-підгузки витривалість на довгий час ??

Я, як мама активного синочка, піклуюсь про те щоб він був сухим під час своїх розваг. Вирішила протестувати ці трусики, бо раніше використовували лише підгузки. Вночі малюк не любить процесс заміни підгузка,тому з моменту першого вкладання на ніч та до повного просинання ми залишаємось в одному. Діякі підгузки інших фірми переповнювались і зранку малий був у мокрому одязі ? трусики сподобались тим, що вони навіть наповнені не протікають, не заважають малюкові. Він ні разу не просинається через вологий підгузок. А отже ми відпочиваємо вдвох)
Що приємно будь-які несподіванки ? ці трусики витримують. Пока хлопчик мій ще малий і не дає швидко і вправно одягти підгузки-трусики. Але коли ми будемо твердо стояти на ногах думаю це буде для нас я незамінна річ. Дуже сподобались, я навіть не очікувала))
У отзыва 1 комментарий
Ginger-Nissa

Підгузки трусики pampers

Вперше завдяки проекту одягнула на малого трусики-підгузки. Дуже комфортні, гарно сидять на тілі і ніжках. У нас майже 9 кг і 3 розмір добре підійшов. Скільки ось користуюсь стільки задоволена. Хоча мій хлопчик дуже верткий і інколи мені важко їх вдягти, але для цього треба трохи більше часу. Зараз вже трішки легше вдягати
У отзыва 3 комментария