Маріамна
Маріамна
Эксперт
Отзывы Маріамна
Комментарии Маріамна
Получено лайков
6 Like
Маріамна

Парфумована вода Avon Today

Легкий Квітковий аромат, також відчувається невелика "кислинка". Не залишає плям на одязі. Стійкість відмінна (зранку нанесла невелику кількість на одяг та шию, в обід отримала компліменти, що гарно пахну) коллега сказала що пахне теплом та весною.
У отзыва 0 комментариев
Маріамна

Матова губна помада з гіалуроновою кислотою «Супер Зволоження» від компанії Avon

З продукцією Avon я познайомилась років 15 назад, та була консультантом даного бренду. Для мене це продукція перевірена роками. В данному проекті я з мамою тестувала матову гіалуронову помаду. З плюсів - насичений колір, приємний аромат та солодкуватий присмак. Помада не розпливається на вустах, легко та рівномірно наноситься. З мінусів - недовго тривалий ефект, легко та швидко зтирається. Тверда четвірка, більше плюсів, аніж мінусів. Колір сподобався мамі, забрала собі в косметичку.
У отзыва 0 комментариев
Маріамна

Дріжді Dr.Oetker

Після даного тестування продукції Dr.Oetker пройшло вже більше року, але після нього я відкрила для себе якісну продукцію, якою користуюсь і зараз.
В скрутні часи і в прохолодні вечори рекомендую вам смачний і доступний рецепт смачних булочок.

11 гр дріждів залити теплою водою 350 гр води +1.5 ложки цукру + 2 ст.л борошна. Нехай хвилин 10 постоїть. Потім До цієї маси додати 0.5 солі + 1.5 ст.л Сахара + 90 гр олії + 600 гр борошна просіяти через сито. Дати постояти тісту хвилин 30. Тісто дуже гарно сходить, булочки смачні і м'які начинка на ваш розсуд, я робила з повидлом і з цукром + кориця.
У отзыва 1 комментарий
Маріамна

Смачний десерт - перекус з сирком Простоквашино

Зараз спека, дуже багато діток відмовляється від їжі.
Рекомендую Вам дуже простий, корисний та смачний рецепт
- сирок Простоквашино!
- морквинка на дрібну терку
- яблуко на дрібну терку
Все перемішати
новинка Сирок Простоквашино без цукру- має тільки цукри природного походження від фруктів, на вибір три смаки (яблуко, банан, мультифрукт) без додання ароматизаторів та барвників. Гарна консистенція сирка, не стікає з ложки що зручно дитинці самостійно їсти при початку прикорму.
#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_простоквашино_для_малят #простоквашино_сирок_без_цукру
У отзыва 0 комментариев
Маріамна

Простоквашино - сырок без сахара

Очень порадовало что многие производители начали все больше задумываться о здоровье своих потребителей. Не для кого не секрет что для деток сладкое всегда в радость, но найти на полках магазинов качественный продукт с вкусами без добавления сахара практически не возможно.
Порадовала новинка от Простоквашино, наконец-то вышли не только вкусные но и полезные фруктовые сырки (и почему так долго их не выпускали ?) Ранее покупали обычный детский творожок и добавляли фруктовое пюре без сахара.
В новой линейки продуктов без сахара Простоквашино вкус Мультифрукт и Яблоко. Свой выбор оставляем по вкусу и запаху за Яблоко.
По составу сырок неплохой, но зачем добавлен крохмал кукурузный ?
Очень хотелось бы что бы расширили вкусы (ягодные новинки) и все больше на полках было йогуртов и сырков без сахара.
#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_простоквашино_для_малят #простоквашино_сирок_без_цукру
У отзыва 0 комментариев