Лариса-Г.
Лариса-Г.
Новачок
Відгуки Лариса-Г.
Коментарі Лариса-Г.
Отримано лайків
0 Like
Лариса-Г.
Ось прийшла черга до ще одного відгуку. На цей раз вирішила спробувати зробити варення з дині. Отже, для цього взяла 1 кг дині, 0,5 кг цукру і пакетик Желфіксу 2:1. Диню я почистила і потерла на тертушці, щоб була однорідна консистенція. Змішала диню з Желфіксом, довела до кипіння і додала цукор. Диня була дуже солодка, то я додала ще 5 грам лимонної кислоти. Дала покипіти 5 хвилин і розлила по банках. Як і минуло разу наступного дня чекала густого джему, але не так сталося, як гадалося. Варення стало трішки густішим, чим було. Гадаю, що так сталося із-за того, що диня була досить соковитою і треба було ще додати пакетик Желфіксу. Але загалом я задоволена результатом. Варення вийшло смачненьке, гарного жовтого кольору.
У відгука 2 коментарі
Юлия Кузовникова
Ще жодного разу не робила варення з дині. Беру ваш рецепт на замітку. А підскажіть, диню треба лише натерти чи можна і кубиками?
Лариса-Г.
На просторах інтернету пишуть, що роблять кубиками, а я захотіла, щоб було більш однорідне, тому потерла. Ще можна додавати яблука, тоді смак виходить більш оригінальним.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися