Наталия27
Наталия27
Експерт
Відгуки Наталия27
Коментарі Наталия27
Отримано лайків
3 Like
Наталия27
Хочу написати про наше тестування фруктового пюре Hame Хаманек Яблуко з манго. Смачне пюре, манго додає неповторний смак. Манюська з'їла його з великим задоволенням. Склад мені сподобався за натуральність і за те що відсутній цукор. Також на паучі написано, що пюре не містить глютену, штучних ароматизаторів, барвників і консерватнів. Пюре дуже мягке на смак і смачне. Нам 7 місяців, а дитина прям сама намагається висмоктати пюре із пауча))). Як я вже писала, упаковка така дуже зручна для прогулянок. Вона не займає багато місця в сумкі в мами. І годуючи з неї в нас завжди слюнявчик чистенький))). Більше в пюре мене насторожило манго. Це все таки екзотичний фрукт. Хоча на упаковці написано, що пюре від 4-х місяців, я боялася, що може якась алергія бути, але нічого не висипало. Все нормально. І це мене радує. Взагалі всі пюре фірми Хаманек нас порадували. Дякую Вам, що ви дали нам можливість протестувати вашу продукцію.
У відгука 3 коментарі
Moderator Alena
Наталия27, а ми Вам дякуємо за такий детальний відгук! Дуже раді, що пюре сподобалось Вашій манюні!) А який смак, все ж таки, в фаворитах?)
Наталия27
Фруктове пюре Hame EasyFruit яблуко з персиком, грушею і бананом. Це наш найбільший фаворит. Дуже дивно, адже манюська не любе пюрешки із персиком. А тут прям за раз виїла все ))).
Moderator Alena
Наталия27, це ж дуже добре, що завдяки пюре манюня може і полюбити персики:)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Наталия27
Один із наших фаворитів смаків.
У відгука 2 коментарі
Moderator Alena
Наталия27, дуже раді, що Вашому малюку сподобались пюрешки!) Та за умовами проекту потрібно залишити 3 розгорнутих відгуки, а у Вас такий лише один. Чекаємо доповнення) Смачного!)
Наталия27
Я знаю, просто до попереднього відгуку забула фото прикріпити (((
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Наталия27
Сегодня уже получили нашу посылочку))). Наша малышка довольна. Уже приступила к тестированию ))).
У відгука 2 коментарі
Moderator Alena
Наталия27 Приятного аппетита крошке!) Интересно, какие же вкусы понравятся ей больше всего?)
Наталия27
Спасибо большое ))). Вот Соняшка наша протестирует и я отпишусь ;)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися