Знову абрикоси, вже дуже я їх люблю)). Після першого позитивного досвіду з абрикосовим джемом на Желфікс 2:1 я вирішила не зупинятися. Цього разу сорт абрикос був інший і я додала пів чайної ложки лимонної кислоти на 2 кг ягід і 1 кг сахарю. Крім того - пів чайної ложки меленої кориці. Технологію я не витримую, буду чесною. Або я бунтар в кулінарії, або експериментатор. Я вичистила ягоди, засипала сахарем, вони дали сік. Проварила їх до стану, коли можна їх перемолоти погружним блендером. Пюре, що вийшло поставила на вогонь, всипала лише 1 пакет Желфікс. Після 5 хвилин кипіння на легенькому вогні розклала по банках і закатала. Джем ще не вистоявся, але навіть гарячий він шовковистий і густенький. Можливо, консистенція не є ідеально густою, але саме так мені і хотілося.