Rysa Ipa
Rysa Ipa
Знавець
Відгуки Rysa Ipa
Коментарі Rysa Ipa
Отримано лайків
0 Like
Rysa Ipa
Протягом тижня, двічі на день користуюсь новою зубною пастою "Пародонтакс Комплексний Захист Екстра Свіжість" . М'яка на смак, дійсно, при щоденному використанні двічі на день, вона знижує кровоточивість ясен. Мала таку проблему, вона була незначна , тому вже за 7 днів, можу з упевненістю сказати, проблеми немає! Об'єктивне враження - освіжає подих та дбайливо відбілює. Рекомендую до використання, відповідає ціна-якість. Докладніше: https://rozetka.com.ua/ua/paradontax_5054563040213/p49368878/ (можливо так буде краще мій відгук на Розетці)
У відгука 1 коментар
Rysa Ipa
https://my.rozetka.com.ua/ua/profile/reviews/ відгук вже опубліковано, після модерації
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Rysa Ipa
Доброго вечора, приймаю БАД вже більше ніж півтори тижня, приймаю ввечері,під час їжі. Мені так зручно. Капсули зручні в прийомі, без стороннього різкого запаху та присмаку. Іноді від вітамінів мене нудить,в даному випадку негативних відчуттів немає. Весною в мене іноді підвищена втомлюваність та сонливість, за час прийому, мені здалось, що прокидатись вранці мені стало легше. Продовжую приймати капсулки, сподіваюсь на ще кращі результати.
У відгука 1 коментар
Rysa Ipa
я не снідаю, п'ю лиш каву, або чай, тому вирішила приймати у інший час. Тому що ліки натщесерце (натощак) ще с юності старалась не приймати. Обідаю я не вдома, тому не зручно носити з собою. А вечеря, в мене не пізня.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися