Я коли почала ввечері варити сливовий джем мала на меті з допомогою #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua желфікса швиденько все зробити так і получилось. Взяла порошок желфіксу 1:1 висипала його до чашки додала як зазначено в інструкції 2 ложечки цукру перемішала і висипала до каструлі де кипіло варенячко. Помішувала його постійно, додала цукор ще поварила 3 хв. й розлила у банки що стерилізувалися у МХП. Лимонну кислоту до сливового не додавала оскільки воно й так має кислинку використаю її при наступний варці варення. Закатала варення й поставила під стіл правда я потім про нього забула пішла перевертати за 15 хв але це нічого не зіпсувало я вважаю. Варення поступово опустилося й вже стоїть на полиці у підвалі чекаючи зиму. Тепер буду варити варення тільки з желфісом.