На днях приготувала вишневий джем з використанням Желфікс. Готувала по такому рецепту:
800 г вишень без кісточок;
200мл води;
1050 г цукру (вишні кислі тому я збільшила дозу);
1 пакетик «Желфікс 1:1»;
2 пакетики ванільного цукру;
6 ложок коньяку.
Впершу чергу я взяла в окремій чашці змішала Желфікс із ванільним цукром (раджу при відкритті Желфікса і його висипанні сильно не нахиляти голову тому що він перемелений як цукрова пудра і може попасти в дихальні шляхи).Вишні залляла водою, зверху рівномірно посипала їх приготованою сумішшю Желфікса.Поставила на вогонь, довела до кипіння.Додала решту цукру,перемішала все ретельно до повного розтанення і залишила ще кипіти протягом 5 хв. (При цьому постійного помішувала). Зняла джем з вогню і додала коньяк. Закривала по стандартній схемі. Враження від джему фантастичне!!!Сам джем солодкий із ледь відчутною кислинкою, з неперевершеним п'янким ароматом.Вишні зберегли цілісність і їх можна використовувати при приготуванні пирогів. Моя сім'я в захваті від такого джему.Раджу купувати «Желфікс» — не пошкодуєте!!!
#желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua