NF100016
NF100016
Знавець
Відгуки NF100016
Коментарі NF100016
Отримано лайків
5 Like
Pogutsai

Малиновий Чізкейк

Обожнюю продукцію Dr. Oetker- какао, дріжджі, кориця, декор, ванільний цукор, розпушувач тіста. Желе спробувала вперше. І як завжди-сподобалось. Літо - найкраща пора для холодних десертів, тому приготувала свій улюблений чізкейк без випічки. Просто і смачно.А з желе від Dr. Oetker ще і швидко. Тому що застигає прекрасно.
Інгредієнти
-малина 300 гр
-творог 400 гр
-банан
-цукор ( за смаком)
-желе для торта Dr. Oetker
-печево 300 гр
-масло вершкове 150 гр
Печево роздрібнити і перемішати в однорідну масу з маслом. Вкрити форму рівномірно і по стінкам також. 15 хв в холодильник. Змішати брендом творог, малину, банан, цукор( я люблю не дуже солодке).Розчинити прозоре желе для торту в воді( я використала 3 пакетика , щоб маса загусла сильно як желе) і змішати з масою. Викласти рівномірно все в форму. І відправити в холодильник на годину. Дістати і залити червоним желе для торта Dr. Oetker ( розчинити в воді , добавити цукор за смаком) і залити масу. Це потрібно робити швидко, тому що желе дуже швидко застигає. В холодильник на пару годин і вуаля- десерт для всієї родини готовий. Смакували із задоволенням і найменші члени родини.
Тестування пройдено на ураа ??Дякую Dr. Oetker
Наступним буде бісквітний тортик зі збитим кремом?
У відгука 2 коментарі
NF100016
Сегодня получила посылочку от Dr.Oetker , спасибо большое за розыгрышь. Завтра буду готовить варенье из малины и впервые с добавлением Желфикс . До этого пробовала продукцию ванилин , какао , корица очень нравится , теперь будет новый опыт с вареньем
liba20203
Продукція супер
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
NF100016
Ура!!!!Опять есть возможность попасть в эксперты бытовой техники, а именно стиральной машинки... Очень нужна, моя очень сладенькая и неоднократно ламалась уже, боюсь без помощницы остаться. А принять в семью нового члена от Beko - это самое заветное моё желание. Всем участникам удачи. Спасибо менеджерам за такой предновогодний подарок , как розыграш от Beko. Держу кулачки.
У відгука 3 коментарі
NF100016
Т9 как всегда..... Не сладенькая, а старенькая...ссори
g777mi
так Вы можете сами отредактировать свое сообщение)
Moderator Alena
NF100016, ничего, мы поняли) Этот Т9 всегда живет своей жизнью!)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися