Варення вишневе з коньяком. Вишню не даремно називають королевою ягід. Желфікс допомагає ягідній королеві розкритись у всій своїй красі. Я вирішила використати одразу два види Желфіксу – 1:1 і 2:1. Ото ж на 2 кг вишень без кісточок я взяла 100 г води, 1,5 кг цукру, 2 пакетики Желфіксу, 2 чайні ложки ванільного цукру Dr.Otker, 1 чайну ложку лимонної кислоти Dr.Otker, 125 мл коньяку. Варила згідно Ваших рекомендацій, але трішки збільшила час варіння (до 8 хв.), оскільки вишні не подрібнювала. Варення вийшло достатньо густим, вишеньки ціленькі, колір надзвичайний, смак неперевершений. Навіть тортик спекла і прикрасила вишнями з варення.