Всім доброго дня!
Мені дуже пощастило стати експертом та протестити продукцію Желфікс від ТМ Dr.Oetker) Жаль, що сезон полуниці та вишень я пропустила, оскільки продукція прийшла аж в липні, але я все наздогнала!))
Набір ну дуже великий! Що в нього входить, ви можете побачити на моєму фото)
Оскільки варення, джеми та інші заготовки в нас розлітаються взимку "на Ура!", то влітку хочеться прямо все встигнути законсервувати!)
Консервувала вже чорницю, ревінь, сливи, червону та чорну смородину та баночку базилікового варення (мало бути рідше, як соус до м"яса, але я додала Желфікс і не пошкодувала! Вийшло навіть смачніше!)
Тепер щодо технології!
Пишу зразу, що раніше Желфікс бачила на полицях супермаркетів, але, чомусь, не знала, що вони стануть такі потрібні для мене)
Оскільки такі заготовки дуже любимо, то з кожного продукту роблю по два варіанти: один в стерилізовані банки і закатую, їх відкриваємо вже пізніше, а другу в звичайні банки з кришкою з різьбою (як від купованих джемів), їх тримаємо в комірчині вдома, щоб завжди було щось смачненьке)
Тепер про сам Желфікс! В чорницю, варення з базиліка та смородину додала Желфікс 2:1, оскільки ягоди більш соковиті, а до слив, аличі і ревеню додавала 1:1
Висновок! Продуктом дуже задоволена і на наступний рік обов"язково куплю, коли буде полуниця та вишні.
+ величезна економія часу ,оскільки гусне моментально (після того, коли сипала Желфікс 2:1 варила 3 хв, не більше, а варення з Желфіксом 1:1 варила 4-4,5 хв, але можна було й менше, оскільки ягоди не настільки соковиті і теж гарно гусло)
+ Величезна економія газу та електроенергії!
+ Величезна економія цукру, бо в сезон консервацій він, зазвичай, дорожчає!
+ Приготування максимально просте і не потребує годинами вивчення технології приготування, бо кінцевий продукт всерівно получається ідеальним!
+ плюси тут скрізь і їх можна перераховувати ще довго!
- МІНУСІВ НЕ ЗНАЙШЛА!)
Дивіться всі мої відгуки, там будуть фото різних продуктів, які я приготувала з допомогою Желфіксу від Dr.Oetker!
Ще притримала по пакетику Желфіксу для варення з абрикосів та персиків, бо зараз вони ще не дуже доступні для консервації, а в вересні обов"язково докуплю для варення з яблук, груш і гарбуза ( дорочі, з гарбуза всім рекомендую! дуже смачно і з млинцями, і з м"ясом!)
Вже всім знайомим, родичам, колегам по роботі та сусідам розрекламувала і сама буду тепер обов"язково купувати та користуватись)
Організаторам проекту тільки найкращі рекомендації!
На фото сливовий джем. Фото не дуже естетичне, але єдине, на якому можна побачити консистенцію)