Leskova0716
Leskova0716
Новачок
Відгуки Leskova0716
Коментарі Leskova0716
Отримано лайків
0 Like
Leskova0716
Вчора й нам приїхала посилочка. На пробу дістався корм лососем та креветками у соусі. Тося вже з'їла 3 пачки. Судячи з того як вона його просить та їсть, їй дуже сподобався) Корм не має неприємного характерного запаху, пахне креветками й у складі дійсно цілі куточки креветок! Я приємно здивована!
У відгука 1 коментар
Leskova0716
Так, це знаю. Тому як отримала помилку то вирішила пачку ділити на 2 рази. Та як виявилося не лише я проявила ініціативу прокормити кішку)Тося така хируха.. вона так вміє випрошувати те що їй смакує, й головне просить не у мене, а чоловік мліє коли вона починає лащитись)) ось і вийшло що ввечері з'ла за два рази пачку до я ділила, зранку пачку їй дав як йшов на роботу поки я спала, й пачку я розділила на обід та вечір..
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Leskova0716
Привіт всім ! Це наша Тося) 3 січня їй виповнився рік. Улюблені заняття: добре попоїсти й поспати на спинці))
У відгука 2 коментарі
Доценко
и моя кошка любит так спать))красавица
Leskova0716
День і нічь їла б вологий корм (купуємо у 100г пакетиках) Коли наш тато приходить з роботи перша хто біжить його зустрічати то це Тося))) бо вже знає що їй теж принесли смаколика .. На другому місці це сухий корм Royal Canine , вже його пробували мішати з іншим дешевшим (бо не завжди є можливість його купити), так вона все-рівно повибирає улюблений а інший навіть незачепить.. Гурман ще той...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися